|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] umarım beğenirsiniz 2 saat içinde tutulmuş olan levrekler.. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
koyamadık gitti heralde büyük cıkıyo resimler neden ole oluyo Bu mesaj en son " 19-11-2008 " tarihinde saat 11:09 itibariyle Antalya07 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() tebrikler güzel balıklar..ama biraz bilgi fena olmazdı..yem? yer? hava?
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() yem olarak canlı balık kullandım kıyıdan ne cıkarsa küçük balık olarak(mırmır,mendik vs.).Antalya da yakaladım bi çayın denizle birleştiği yerde.o fotoğraf yazdan kalma.şimdide çekmeyle yakalıyorum.mavi-beyaz silikon raglou marka(eğer balık varsa affetmez,tabi uygun hava olursa)kullanıyorum.bir ip ucu=kesinlikle canlı balığı yaralı şekilde takmayın.yardımcı olduysam ne mutlu.rastgele.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim balıklar çok iyi fakat sizi tanısak şöyle imzanızı bir doldursanız harika olucak
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Maşallah hepsi çok güzel özellikle küçük yakışıklının yanındakiler hepimizin rüyasi levrekler. tebrik ediyorum.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler adını bilmediğimiz balık sevdalısı.Durmak yok yola devam.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yanlış foto attım kusura bakmayın
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ben fotoğrafı sildim gerçekten içler acısı bir görüntüydü.
Asıl fotoğrafı yükleyince yeniden ekler.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bir videoda benden | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 14-10-2009 21:53 |
Bu da benden ( sazan ) | freezing_point | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 06-06-2009 23:27 |
Bunlarda Benden | paşalı | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 30-01-2008 23:15 |
benden ilk görüntüler | hamurabi | Videolar | 0 | 26-12-2007 19:54 |
Bunlar da benden | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 23 | 02-04-2006 04:07 |