|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Balık tutmaya yeni başlayacağım. Arkadaşlarımdan aldığım hevesle kendime aşağıdaki ürünleri aldım sizlerden Boğazda avlanmak için ( anadolu yakası) avlak, kullanacağım misine, iğne ve sahte yem tavsiye etmenizi rica ediyorum. Makinem: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Kamış: [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Güle güle kullan güzel takım almışsın.Avlanacağın yöredeki arkadaşlar yam ve malzeme hakkında bilgi vereceklerdir.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() güzel makina kamışı bu fiyata daha iyisini alabilirdin mesela shımano bende alıcam biraz araştırdım hem kalite hemfiyatı shımano 4.20 sörf kamış celik sargı karbon 130.ytl 12 taksit
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abi bence kamışı braz pahalıya almısın ama alba iyi marka ben de makınası var onun allaha şukur 4 senedir. sorunsuz bi şekilde kullanıyorum
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bende shimano catana 2.70 iki parçalı kamış ve awa shıma astro makine var.1.50 kg'lik turnayı hissettirmiyor üstelik 100 metre rahat atılıyor.ikisi 300 tl civarı bişey tuttu ama değdi.herkese tavsiyem.
![]() |