|
Akvaryum Akvaryum balıkları, bakım, üretim, sorular... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yunusum 6. kez yumurta alıyor.Ama daha önce de yaptığı gibi atar diye korkuyorum.Egg thumblere ayırmayı düşünüyorum.Sizce sakıncaları var mı?
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar cevap yazmak isteyen yok mu?
![]() |
![]() |
#3 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan Bey, biraz akvaryundan ve balıklarınızdan bahseder misiniz?
Varsa birde resim koyarsanız çok sevinirim. Daha önce yunus ve sarıprenses besledim on iki ila on beş gün sonra kusturuyordum. Yunuslar birazdaha narin akvaryum küçükseveya yavrudan yeni çıktıysa bazen dört bazen beşinci denemesinde yumurtayı tuta biliyor. Şuan tropheus besliyorum, benim yavru iken aldığım balıklar büyüdü. Dişi balık üç kez yumurta aldı ve dördüncü günü attı dördüncü denemesinde başardı. Bence herşeyi doğal haline bırak sonuçta biz bu işi hobi olarak yapıyoruz ticaretini yapmıyoruz. Saygılar.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet abi hobi amaçlı yapıyorum.Bilirsin sen de yavru almak başka bir heyecan.1E,3D yunus,3E,5D sp var.Sp lerden yavru aldım yavrular büyüdü.Şuan akvaryumda serbestçe geziyorlar
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Akvaryumum 100,50,50h Atman EF4 motor bulunmaktadır.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ırmaktan yakaladığım yavru sirozları denizden büyük balığa atmak için kullanıyordum ama bir tanesi eve geldiğimde şişede hala yaşıyordu 3 gün turşu kavanozunda tuttum ölmedi şimdide benim japonların arasına aldım ve hayatından memnun gözüküyor. merak ettiğim olay ise japonlara bir zararı olur mu yada yem olarak mı kullanayım?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Yaşayıp yaşamayacağını bilmiyorum da bu konuyu neden buraya açtınız?Farkındaysanız başlık yunus cichlid.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yunus,frontoza ve sarı prensesler. | ibrahimz35 | Akvaryum | 6 | 07-11-2008 08:48 |
Güzel Bir Anı (yunus) | genç_balıkcı_77 | ANILAR | 4 | 24-08-2008 19:18 |
yunus | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-07-2007 12:33 |
YUNUS Katliamı | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 29-01-2006 09:33 |