Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 25-02-2009, 21:24   #1
discus
Kaptan

discus kullanıcısının avatarı

Varsayılan 21-22 şubat 2009 paşa team balıkta...

merhaba sevgili dostlar hafta içi yapyığımız görüşmelerle hafta sonunu yine sevdamıza ayırmaya karar vermiştik.hava şartlarının da uygun olmasıyla dileğimiz gerçekleşmiş oldu.cumartesi günü saat 4 civarı hasan abi. dayım muzaffer.dayımın kayınçosu hüseyin abim buluştuk ve hazırlıkları tamamlayıp yollara koyulduk.eksiklerimizin tamamlanması alışveriş yemdi falan derken saat 18:00 civarında avlağımıza vardık.hissedilebilir bir soğuk olmasına rağmen biz halimizden mennunduk.sevdalımızla buluşmanın heyecanından gece bizi neler beklediğini düşünmekten soğuktan etkilenmez hale geldik.fazla zaman kaybetmeden oltalarımızı suya kavuşturduk veee ilk balık benden geldi.ölçülerinde bir karagöz.hepimizin heyecanı dahada artmıştı çünkü balığın olması tahminlerimizi doğru çıkartıyordu ve bu içimizdeki heyecanı dahada ateşliyordu.sırasıyla avlarımız arka raka ya gelmeye başladı hepimizin yüzünden gülücükler saçılıyordu.deniz ana zahmetlerimizi karşılıksız bırakmıyodu ve bizi sevgiyle kucaklıyordu.ara ara balığın kesilmesiyle bizlerde yemek ce çay keyfini sürüyorduk.
sabah hasan abile ben geceki noktamızdan ayrılıp bölgeyi daha rahat avlanabikmesi için asıl avlağımıza geçtik dayımlardan 400 metre ilerideydik.oltalarımızı suya attık ve karagözler dahada iri olarak burdada bizi selamladılar..saat 9:00 civarında balık apansız kesildi.fırsat bu fırsat diyip yorgunluğumub atmak üzere ben arabaya uyumaya geçmeyi planlıyordumki aniden beklenilen hareketin gelmesiyle irkildim ve asıl şov şimdi başlamıştı.deniz anamız bize memnuniyetizi dahada arttırmak için denizin efendileri paşaları göndermişti ilk paşa benden geldi sonrasındaysa paşaların paşası hasan baimi ziyaret etti.tüm resimler ve videolar aşağıda. hasan abim paşasıyla uğraşırken bende onu videoya alıyordum.belki inanmazsınız ama balığın gelişini gördükçe ben daha çok heyecanlandım.bu arada çalan telden de dayım kamera koş yetiş diyordu ama nasıl yetişeyim aramız 400 metre civarı ancak foto alabildim.dayımdanda yaklaşık 800 gram civarında muhteşem bir sargoz görmek nasip oldu.işte fotolarımız arkadaşlar...

discus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları