|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() arkadaşım fc den kastın flora carbon misina ise alırken test et en kolay yolu da kibritle misinayı ucundan yakmaktır flora carbon misina normal misina gibi yanmaz
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ömer abi/kardes imza ayarlarınızı yaparsanız size daha dogru hitab edebiliriz.
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Ömer bey,uyarılarınız için teşekkür ederim.Gerçi ben oradan alışveriş yapmıyorum ama genede aklımızda bulunsun.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kekeme diye hitap ediyorum imza ayarlarınız olmadığından kesinlikle son yorumlarınıza katılıyorum ve iki atasözü eklemek istiyorum yalancının mumu yatsıya kadar yanar: ve olgunluk gözetleyen olsun olmasın verilen işi yapmaktır: bu konuda aynı şekilde bu işi yapan bana göre sahtekardır bende kınıyorum:o arkaşların mumuda fazla yanmaz diye düşünüyorum
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ömer geçmiş olsun. uyarın için teşekkür. imza ayarını da yapsan iyi olur sana hitapta kusur olmasın.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Uyarın için çok teşekkür ederiz arkadaşım
![]() Zaten bizler genelde Çağlar Av, Hisar Avcılık ve Rasgele den alışveriş yapıyoruz...
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() uyarın için teşekkürler. ben tüm arkadaşlara soruyorum. beden yapmak için gam yapmayan misina bugüne kadar bulamadım. bu konuda fikri olan arkadaş olursa şimdiden tşk.AKIN-1962
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() uyarın ıcın tskler ... bızı kandıran bu arkadaslar aslında kendılerını kandırıyorlar... fark ettıklerınde bunu ıs ısten gecmıs olucak
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Lütfen Bu Maddeye Dikkat Edin (Sterisol) | Necati ARAT | SAĞLIK | 9 | 21-10-2009 14:02 |
Aman Aman Dikkat ... | Bir Dost | Amatör Balık Avı nedir nasıl yapılır? | 16 | 24-06-2008 18:22 |
Lütfen Biraz Dikkat Edin. | ufukbayram | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 02-06-2008 11:02 |
tekne alırken nelere dikkat etmeliyiz? | makalele | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 02-10-2007 15:09 |
Aman dikkat !!!!!!!! | can incili | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 01-12-2006 17:33 |