|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 26-03-2009 " tarihinde saat 23:07 itibariyle ozanulas tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler ozan.. nihayet balık cidden. iskele mi? normal bir yer mi? haftasonu hava berbat. düzelirse gidcem bende.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Tebrikler ozan bey tek kelime ile muhteşem baliklar selamlar rastgele
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Afiyet olsun...
balık halinden mi aldınız? Kaça kilosu? Yoksa fotoğraf çektirip geri mi verecem dediniz? ![]() Neyse şaka bir yana.... Bu canavarları yakalama öyküsü varsa, sevincinize ortak olmak için buradayız... Umarım bu sevinçten bizi mahrum etmezsiniz..
"Gel sen, ne çektiğimi, birde bana sor....." Levent 1975 A Rh (+) İskenderundan Yumurtalık' a... Bu mesaj en son " 27-03-2009 " tarihinde saat 10:03 itibariyle araştırıcı tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() sabah 7 suları
attım oltayı denize çektim balığı aheste aheste birde baktım ki levrekmiş beni sevindiren bu saatte |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
aşık ozani bu özelliğini bilmiyordum. eline bide bağlama tutuşturdukmu tamamdır ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() levrekler 6.5cm raglou silikon balıklar ile tutulmuştur.(1.5 metre misinanın en üstüne içi bilyalı top,ve yarım metre aralıklarla 3 tane silikon balık)kıyılardan at çek yöntemi ile yavaş yavaş çekiyoruz sonrası yukardaki babacanlar işte.....herkese ratgele
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Rastgele...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Eline sağlık ozan hocam muazzam balıklar uzun zamandan beri böyle manzaraya hasret kalmıştık!!!!
Hemen rakıya yatırmak lazım derim ![]()
![]() |