|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() KARARIM KESİN VE NETTİ.ÇOK KEYİF ALDIĞIM BU SİTEYE VEDA ETMİŞTİM.O GÜN BU KARARI VERMEYİP AYRILMASAYDIM ORTAMI ÇOK GERECEK SEVİYEYİ DÜŞÜRECEKTİM.AMA KISA SÜREDE KALDIĞIM BU SİTEDE BANA YAZILANLARDAN SONRA BAZILARINI HOŞUNADA GİTMESEDE DÖNMEMEK AYIP OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM.KENDİNİ AĞIRDAN SATIYOR DENİLMESİN DİYE YENİ TABİRLE FAZLA KASMADAN GERİ DÖNME KARARINI ZORDA OLSA VERDİM..ANLAYACAĞINIZ YUKARISI BIYIK AŞAĞISI SAKAL..DÖNSEN BİR TÜRLÜ DÖNMESEN BİR TÜRLÜ.ŞİMDİ SİTEYE SAKİN BİR GİRİŞLE TARTIŞMALARDAN UZAK BİR TAVIR SERGİLEYECEĞİM…GERÇİ BEN GİTTİKTEN SONRA BAYAĞI SAKİNLEMİŞ SİTE..ASABİKLİK ORTADAN KALKMIŞ.İĞNELEYİCİ YORUMLARDAN UZAKLAŞILMIŞ SEVİLMEYEN KİŞİLER SEVİLMEYE BAŞLAMIŞ
![]() Beste Fischer Selim ÖNER Bu mesaj en son " 04-01-2006 " tarihinde saat 02:50 itibariyle rüzgar2 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() sizin çok sevildiğinizi gördüm pek tanimasam da imza bölümünü size çağri için ayirmam gerekli diye düşündüm. Sizin şaka dolu yazilarinizdan eğlendim. hoş geldiniz dost.
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Fotoğrafları yarın siteye sunacaktım...Neyse ucuz kurtuldun,hoşgeldin kardeşim...
![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şükür kavuşturana
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() İyi ki döndün Sami... Tekrar hoşgeldin... Dönmeseydin, cevap hakkı kullanman gereken şeyler anlatmaya hazırlanıyordum. İyi ki varsın.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza tekrar hoşgeldin rüzgar3
![]()
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu SAZAN KAÇ KİLO SİZ KARAR VERİN | iesencan | Videolar | 13 | 03-05-2007 17:46 |
Karar veremiyorum:( | Lethe | Kamışlarla İlgili Herşey | 2 | 28-03-2007 06:50 |