|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] merhaba sevgili dostlar bugün gene cupra avlamaya gittim ama nedense balık yapmadı.ama iskelede önümüzde cok fazla sardalya yavrusu vardı.kepceyle yakalayıp lüfere attık ama yavruları kovalayan lüferler oltadaki sardalya yavrularına bakmadı bile.bekleme süresinde oltam dibe indi ve inmesiyle lagos asıldı.ben ve adliye takımı hemen av stilimizi degiştirdik.sonuç resimde görüldügü gibi ben iki tane aldım.herkese rast gele.bizim kadronun avları devam edecek Bu mesaj en son " 05-12-2009 " tarihinde saat 23:01 itibariyle delvel tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() helal olsuunn suat abi
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() suat abi bütün kadroyu tebrık ediyorum.
tam kadro ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrıkler abı neye nıyet neye kısmet olmus
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() Maşallah Suat abi kısmet baya iyi denk gelmiş...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tüm ekibi kutlarım.
Ellerinize sağlık.Nasibiniz her daim böyle bol olur inşallah. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Paylaşım için teşekkürler..
Oltanıza emeğinize sağlık.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş, ellerinize sağlık.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Suat bey tebrikler sürpriz av olmuş, nerde hangi saatte veya ne zaman gibi av hakkında biraz daha detay verebilirmisiniz.
Daha büyük ve trofe avlar dileklerimle.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne varsa adliyceilerde var
![]()
![]() |