|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ![]() Adım Gürsel. Seferihisarda amatör balık avı yapmaktaym. Ayrıca av malzemeleri ticareti balık avı ve kara avı malzemeleri ticareti yapıyorum. Olta avcılığı yapıyorum ağırlıklı olarak fakat arasıra zıpkınla da ava çıkabiliyorum havasını yakalarsam. Size avlarımdan birkaç örnek göstereyim: ![]() By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....], shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2010-01-22 TEKNEM ![]() By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2010-01-22 sinari avım ![]() By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....], shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2010-01-22 Ben ve Bay sinari ![]() ![]() By [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....], shot with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] at 2010-01-22 izmir seferihisara yolu düşen arkadaşlara balık tutma konusunda yardımcı olabilirim. Sevgiler..
RECEP GÜRSEL TAŞBOĞA SEFERİHİSAR / İZMİR Bu mesaj en son " 22-01-2010 " tarihinde saat 14:58 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Gürsel abi aramıza hoş geldin..
Gelir gelmez bombayı patlattın.. Eline emeğine sağlık.. Harika balıklar.(hele o Sino yakmu??) Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() gursel abı aıleye hos geldın paylasımların ıcın tesekkurler hepsı bır bırınden guzel bır av olmus
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Recep abim hoşgeldin aramıza.
Avların içinde tebrik ederim gerçekten özellikle sinarit harika görünüyor. Devamını dilerim, rastgelsin...
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Avlar süper görünüyor.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() necati arkadaş ismim cift isim recep gürsel ama genelde gürseli kullanıyorum karışıklık icin özür dilerim
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz. Balıklar harika gözüküyor. Seferihisar'da karadan balık avcılığı için nereleri tavsiye edersiniz?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Seferihisarlı Recep arkadaşımısa selam ,Bol balık avına devam...
İyi avlar,,rast gelsin...
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Üstad
|
![]() Gürsel aramıza hoş geldin. Bir Seferihisar'lı olarak seni kutluyorum. paylaşımın bir harika. Avlarının ve paylaşımlarının devamlılığını dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese selam | sargoz35,5 | Tanışma | 18 | 21-10-2009 17:18 |
herkese selam | Nurettin Çetin | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 18-02-2009 09:08 |
Herkese selam | AKIN-1962 | Tanışma | 8 | 28-01-2009 19:07 |
Herkese Selam. | zihnisinirr | Tanışma | 16 | 19-03-2007 10:11 |
herkese selam | dünya | Tanışma | 5 | 04-08-2006 18:24 |