|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Selam arkadaşlar. Size bugün iki arkadaşla tuttuğumuz süper balık avı maceramı anlatayım. Ben geçengün aynı yerden bir tane çipura aldım. Arkadaşlarla aramızda sohbet ederken her zamanki gibi yine bi balık konusu açıldı ve çipura kesti dediler. Bende dedimki ben gevilden 2 gün önce bi tane aldım dedim. Halil adlı arkadaşımda hadi gel benim tekneyle gidelim belki birkaçtane daha alırız dedi. Oda bi gün öncesi sardalye kurutmuş bunlar iyi koku yapar dedi ve açıldık. Derinlik 24 metre, vakit daha erkendi. ilkin bir iki tane karagöz çektik vee Halil abi bi tane asıldı ve arkası geldi. Tam 21 tane çipura yakaladık. Allah sizede böyle bol keyifli ve bi o kadarda kaliteli avlar nasip etsin.
Mustafa YAVAŞ 1977 ARH+ SEFERİHİSAR SIĞACIK LİMANI Bu mesaj en son " 06-03-2010 " tarihinde saat 08:55 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşşallah Mustafa bey seferihisarda çupra bırakmamışsınız.
Avlarınız her daim böyle bereketli olur inşallah
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim ekibi.
Harika bir av olmuş. Allah bizede nasip etsin böyle avlar ![]() Teşekkürler paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güzel av 0lmuş..
tüm ekibi tebrık ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() çok teşekkürler ibi allah sizede nasip etsin
![]() |
![]() |
#6 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mustafacım süper bir av apmışsınız kutluyorum.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah,maşallah.Tebrik ederim sizi.Şansınız daim olsun,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
müz açıldı vallahi....daha guzellerı denk gelsın ...sağlıkla kalın
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa Bereketi | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 27 | 28-03-2011 16:44 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |
Adalar bereketi(4)lodosta .... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 26 | 20-01-2010 15:00 |
Adaların Bereketi... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 28 | 16-12-2009 16:59 |
ayaz havanın bereketi 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 05-01-2008 13:27 |