|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam tüm balıkçı arkadaşlara .
Çeşme Ildırıda balıkçılık yapıyorum buaralar çok güzel karagöz çıkıyor. Bu mesaj en son " 11-03-2010 " tarihinde saat 13:43 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Demir kaptan aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sevgili Demir kaptan.
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz. Forumumuz kuralları gereğince Öncelikle imza ayarlarınızı yaparsanız seviniriz. Size hitap etme konusunda bir sıkıntı yaşamayız böylecelikle. Ayrıca yine forumumuz ve Türkiye kuralları gereğince imla kurallarına uyrasanız çok seviniriz. Konunuzda bazı değişiklikler yapıyorum bu gibi kurallardan ötürü. Umarım bizi mazur görürsünüz. Şimdi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bir konu açıp bize kendinizi tanıtırsanız çok memnun oluruz. Biz sizi tanıyarak sizde bizi tanıyarak çok daha verimli paylaşımlar kazanacağımıza inanıyorum. Kalın sağlıcakla ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Kalıcı ve keyifli forumlar diler paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Forum kuralları gereği Mehmet Abimizin uyarısını dikkate alırsanız sevinirim.. Alıntı:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sağolunn arkadaşlarr
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kaptanım hoşgeldin bizim aileye..
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Demir kaptan aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() demir kaptan aramıza hoşgeldin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbuldum arkadaşlar
çok güzel biryermiş burası. beş yıldır internet kullanırım. böyle bir sayfa olduğunu duymuştum ama girmemiştim artık bende buradayım. Ildırı'da benimde küçük şirin bir teknem var. bende çay kahve yok ( tekne küçük yer yok) Ama bol sohbet ve muhabbet var arkadaşlar Hesaplıda çıkıyorum arayın görüşelim. Haa unutmadan, bu günlerde iri karagöz başladı. ilgililere duyurulur. Saygılar hepinize .
DEMİR METE 27.09.1975 İZMİR ÇEŞME ILDIRI 0 RH + İŞ : ıldırıda tekne kiralıyorum TLF : 0 535 839 89 12 Bu mesaj en son " 12-03-2010 " tarihinde saat 11:32 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... Neden: imla ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
MeRHaBaLaR... | resat_beri | TATLI SU AVI | 2 | 21-09-2009 10:08 |
Merhabalar | legend1907 | Tanışma | 9 | 21-10-2007 18:05 |