|
Deniz Balıkları Türkiye denizlerinde yaşayan balık türleri hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan
|
![]() Arkadaşlar bugun limana 25kg civarında 2 adet orkinos geldi tabi bende duramadım sizlerle paylaşmak istedim
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tek elle tutamadım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Tabiki gökhan her zamanki gibi yemek kısmıyla daha fazla ilgilendi [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Haa birde istakoz vardı o canlı oldugu için elime alamadım [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() valla kuzuya benzıyo ne guzel bır balık
paylasım ıcın t esekkurler
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() evet kuzu zor kaldırdım tesekkurler
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() şu balığın güzelliğine bak bahar kardeşim dikkat et
fıtık olmayasın gökhan kardeşime selamlar |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan
|
![]() ederim abi sağ olasın ama gerçekten zor kaldırdım gökhanın da selamı var
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan
|
![]() bahar kardeşim o balık kıyıdan çıkıyosa hafta sonu ordayım yooook tekneden dersen ben yokum
![]() paylaşımlarınız harika kardeşim.bu arada gökhan kardeşimede selamlarımı ilet ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok karizma balık yaa keşke bol miktarda olsada Orkinos tutabilmek için iç sularımızda bile sırtı çekebilsek..
Paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() guzel insanlara,guzel dostlara, guzel baliklar yakisiyor iste...selamlar
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Güzelbahçe Körfezi (Özbek) | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-04-2010 20:00 |
Özbek 03-04-2010 Balık günlügü | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 06-04-2010 20:03 |
Urla özbek | vaavv | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2010 11:10 |
10 Mayıs, Urla Özbek | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 14-05-2008 19:15 |
Iyi Gelirde ? Ya Sonra :) | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 16-06-2007 16:44 |