|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Dünkü kofananın yorgunluğundan sonra bugün gitsem mi gitmesem mi arasında kaldım. Erken kalkmakta zor geldi biraz saat 8 gibi avlağa gitme kararı aldım.
Dün deniz durgundu bugün lodosa çevirmiştir diye yanıma 2 tane de ölü gagalı sardalye aldıktan sonra yola koyuldum. Deniz lodos olunca iyiki ölü balıkları almışım dedim. Saat 10:30 sularında aşağıdaki yakışıklıyı yakaladım. Tatlı yorgunluğun belirtisi fotografa yansımış. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 2.040 kg 59 cm kofana Biraz kartlaşmış ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iyikide ava gitmişsiniz...
gercekten kuzu yakışıklıymış ![]() afiyet olsun
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Mustafa kardeşim ellerine sağlık..
Güzel bir balık iyiki gitmişsin.. Nasibin seni bekliyormuş.. Kofana takımı hakkında bilgi verebilirmisin.. Nasıl bir olta hazırlıyorsun..?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa kardeşim ellerine sağlık.
Kardeşim böyle yorgunluğa can kurban. Paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
resımlere devam.... | seyirsubayi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 22-12-2008 19:56 |
süroza devam | delvel | TATLI SU AVI | 4 | 19-12-2008 23:40 |
Ayrıntılara devam | mufi | Su Ürünleri | 0 | 16-02-2008 18:27 |