|
Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Sazangillerdendir.Bilimsel adı leuciscus idus'tur.Temiz sulu ırmak , dere ve göllerde yaşar.Derince suları sever.Boyu 60 cmyi bulur.Eti lezzetlidir.Kurt ,solucan ve böceklerle beslenir.Avcılığı t.su kefali ve sazan avlarıyla benzer usüllerde olur...
Bu mesaj en son " 24-05-2007 " tarihinde saat 15:16 itibariyle aserkansatı tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#3 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
eger o ise ben devamlı livarı kullanıyorum yanlız bir farkla livarın üst tarafına kenarlarına bozulmayan parçalanmıyan ambalaj köpüklerinden bagladım üst kısım su üstünde kaldıgından hayvanlar serbestçe telin içinde hareket ediyorlar. tel livar biraz da büyük olunca balıklar akşama kadar canlı kalıyor. |
|||
![]() |
![]() |
#4 | |||
Miço ![]()
|
![]() amasya göynücek taraflarında çaybalığına diyorlar
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() hangı bolge sularında oldugunu bılen arkadasımız varmı
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
sarı balıgım benim:) | delvel | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 17-08-2011 13:42 |
Labidochromis caeruleus (Sarı Prenses) | Caner BALIKÇI | Akvaryum | 10 | 28-07-2011 10:59 |
Yunus,frontoza ve sarı prensesler. | ibrahimz35 | Akvaryum | 6 | 07-11-2008 08:48 |
Sarı balık | emre97 | Akvaryum | 3 | 15-06-2008 12:27 |
sarı kanaryalar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 18-05-2007 10:05 |