|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Bugün oltamın motorunun bozulması nedeniyle suya takım atamadım bile...
Yeni bir motor aldım bende Banax st 4000c daha önce kullanan varsa görüşlerini alabilirmiyim...(Ben kıyıdan olta balıkçılığı yapıyorum genelde istavrit-çinekop-lüfer avlıyorum) Son olarakta yenilemişken kamışımıda yeniliyim diyorum bütcemi fazla zorlamıycak öğrenciyim sonuçta kamış tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum... Şimdiden çok teşekkür ederim Rastgele... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Banax st 4000 c güzel makine güle güle kullan kardeşim..
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Makinanız güzelgüle güle kullanın..
Kamış kombinesi içinde captanın ELEGANCE 300 cm lik ideal bence fiyatı 40-50 tl arası ..Tavsiye ederim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() vallah güzel makina necati abiye ben de katılıyorum güle güle kullan güzel balıklar çekersin inşallah
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() banax sx 4000 aalsaydın keşke , kamış oyster cast 4.20 siyah beyaz olanlarından al
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Banax st 4000 C ve banax sx 4000 gercekten guzel makinalar.Ancak 4000 lik(40 lik) makinayi kullanmakta iseniz 3 metre uzeri kamis kulanmamanizi tavsiye ederim.Size bu makinalar icin kamis tavsiyem yine ayni marka yani banax'in 3 metre 50-150 gr.atarli scorpene modeli kamisi olacaktir.Rastgelsin...
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() arkadaşlar bu konu eski bir konu yorum yaparken konuların tarihlerine dikkat edelim çünkü konunun muhatabı yok
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardım Lütfen İZmir | LiMoN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 04-11-2011 21:19 |
Lütfen yardım!!!!! | Kamil ESEN | Deniz Balıkları | 13 | 30-07-2010 22:51 |
Lütfen yardım... | kungfucu07 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 08-09-2008 16:58 |
Merhabalar Yardım Lütfen | iesencan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 12-07-2007 17:42 |
acil yardım lütfen | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 30-03-2006 15:55 |