|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Biraz geç olacak ama geçenlerde tanışmayı çok istediğim ve tanışmak içinde bir kaç kez DİLGE Kurukahve dükkanı olan(ukg79) Ulaş'ın dükkanına ziyarete gittiğim fakat bir türlü denk getiremiyordum kendisi fabrikadayken kardeşi dükkana bakıyor kendiside boş zamanında dükkana uğradığı için sanırım saatlerimiz uymuyordu,ve en sonunda geçenlerde dükkandayken denk getirebildim hoş bir muhabbetimiz oldu normalde dükkanı saat 21:00 kapapıyordu ve o gece sanırım dükkan 23:00 gibi kapandı
![]() ![]() ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Nasip ise yarın yolcuyum... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 11-07-2007 09:23 |
Bugün İznik...Hepimize Nasip Ola | cevat2 | TATLI SU AVI | 16 | 14-03-2007 17:02 |
Salladım oltayı denize gel nasip diye | omerko | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 02-03-2007 00:42 |
Nasip olursa,yarın yolcuyuz... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 17 | 17-10-2006 11:27 |