|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Cumartesi günü sitemizden e.foça ve y.foça da nerelerden hangi tür balık çıkar karadan av için nereler uygundur (oltaların takılmaması) şeklinde araştırma yaptım. Ve çoğu üyenin e.foça yeni limanın uygun olduğunu söylemesi üzerine kararımı verdim. Cumartesi geceden çıktım yola sabah 05:00 da ordaydım. Gerçekten müthiş şekilde balık vardı. Oltam kendi yaptığım makaralı misinaydı, kullandığım yem ise sülinezdi. Oltayı suya attığımda acayip yoğunlukta balık vurdu. Ama gel gelelim ben tam dokuz adet ızmarıt tutabildim. Nasibimizde bu kadar varmış. Son derece rahat ve keyifli bir ortam yeni liman. Tüm üyelere tavsiye ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Zafer kardeşim paylaşım için teşekkür ederim..
Birdahaki avında fotoğraflar ile süslersen konunu dahada güzel olacak.. Bundan sonraki avlarında başarılar dilerim.. Rastgelsin.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() eyw necati abi fotoğraf çekmek aklıma geldi de balıkları miğdeye indirdikten sonra geldi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() eee onunda keyfı bır baska zafer dıger paylasımların ı merakla beklıyoruz fotolarda olursa super olur tabı
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Zafer inşallah birdahaki paylaşımında şöyle iri iri Paşaların fotolarını atarsın forma.İzmaritlerde çıtır çıtır olur.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() EEE ne diyelim afiyet olsun o zaman
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hayırlı cumalar hayırlı işler güzel hafta sonları herkese ....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Ocak Cuma - Eski Foça Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 21-10-2011 11:33 |
06.09.2009 Yeni Liman Açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 01-11-2009 11:14 |
Yeni Liman (Karaburun) Tanıtım | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-10-2009 08:43 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |
29/05/2008 Eski Foca Liman | arayadis | DENİZ AVI KARADAN | 10 | 04-06-2008 16:06 |