|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben balık avına yeni başladım.balık avını çok seviyorum.kendimi geliştirmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler...izmirden murat
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Bey, Aile'ye hoş geldin.
Katılımcı olman dileğiyle. İmza ayarlarınıda yaparsan, Sana hitapta kusur etmemiş oluruz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan
|
![]() Murat .... aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Forum kuralları gereği ve sizleri daha yakından tanımak adına İmza ayarlarınızı (ad soyad memleket doğum yılı ve kan grubu) tamamlarsanız hitabettede sıkıntı yaşamamış oluruz.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat bey aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlar dilerim..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar diliyorum..
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat bey aramıza hosgeldın
keyıflı kalıcı paylasımlar dılerım
![]() |