|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ayın 17 sinde bacanağımın tatil günlerini Datçada geçirdiğini öğrendim ve onun davetiyle ailece 20.08 tarihinde Datçaya yola koyulduk.Deniz kıyısında olan bir yere giderken elbette balık takımları yanımızda olmazsa olmazdı.Ben İzmirden takımları hazırlayıp yola çıktığım sırada bacanak Datçada gerekli hazırlıkları yapıp teknesini kiralayan kaptanımızı ayarlamıştı bile.Cumartesi sabahı saat 6 da, akşamdan mazotu çeken kaptanımızı ayılttıktan sonra denize açıldık.Biraz dip balığı aradıktan sonra kısmetsiz bir gün olduğuna karar verdik ancak dönüşte de sırtı çekmeyi ihmal etmedik.İşte anahtar kelime sırtıymış meğer.Resimde gördüklerinizi yaklaşık 2 saat gibi bir zamanda aldık.Akşam ziyafetinden sonra kalanlarıda dondurup İzmire getirdik.Çok keyifli geçen tatilimizi bu şekilde av yaparak geçirince tatil tam tatil olmuştu.
Yer ![]() Yem:Sübye Takım:2 li mercan iğnesi ve arkasına takılan 100 gr kurşun. sonuç: ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Güzel bir lambuka avı oluş tebrikler bizim buradada başladı lambukalar ben bekliyorum biraz daha irileşmelerini bayramda nasipse tanışma fırsatım olacak.gercekten çok zevklş bir avcılıgı var
![]() |
![]() |
#3 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() İşte lambukanın enbüyük sırrı bu sırti çekerek lambukayı ararsın buldugunda ilk lambukayı teknenin 2metre yanınayaklaştırıp onu sabitlersin teknemizin motorunu kapatıp taze sardalyeleri tek iyneli kursunsuz suya atarsın sırtide yakaladımız balıgı tekneye almadıgımız zaman sürü kesinlikle tekneden ayrılmaz.ve çok bereketli bir av olur yaklaşık 30 dakikada sayı vermiyorum amatöre serbet olan kg yakalarsın
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() murat abi sırtı gercekten işe yaramış ve lambuka şov yapmışsınız
![]() afiyet olsun..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Murat lambukalar harika gözüküyor değişik bir av olmuş kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaşa be Murat lambukalar çok iyi görüküyor
![]() ![]() ![]() Çok zevkli bir avı olduğunu duymuştum,bakalım belkide bizede birgün nasip olur yakalamak Afiyet bal şeker olsun... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Murat abi kutlarım..
Bacanağınla güzel bir tatil ve av günü yaşamışsın.. Lambukalar çok iyi .. İlerleyen günlerdede dahada iri olacaklar.. Afiyet bal şeker olsun.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() aman aman çok güzeller. Sonbaharda Urla'ya uğrayacaklar mı bakalım.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat Abi, hiç olmazsa tatil günlerinde balıklara rahat bırak.
Nedir şu balıkların senden çektiği... Lambuka'lar çok güzel gözüküyor. Daha önce hiç yemedim tadı nasıl oluyor...
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bir ay kadar sonra yaklaşık 3-5 kiloya kadar ulaşırmış ağırlıkları.Dediğin gibi avı çok keyif veriyor Yılmaz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
15.05.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 19-05-2010 18:47 |
17.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 22 | 22-04-2010 21:14 |
10.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 18-04-2010 11:02 |
03.04.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 08-04-2010 21:05 |
06.03.2010 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 40 | 09-03-2010 19:13 |