|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selam değerli dostlar,
yakın zamnda yakaladığım balıkları sizlerle paylaşmak istedim. işlerimin bozulması sebebiyle sizlerden istemiyerek uzak kaldım umarım beni unutmamışsınızdır. ![]() kullanılan yem yengeç,takım, 10gr. gezer kurşunlu tek iğneli. zarganalar için,zargana topuna bağlı bir kulaç uznluğunda bedene bağlı kurutulmuş zargana yem olarak kullanıldı. elimdeki çupra 510 gr. geldi
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] limit altı olan lidaki iğneyi yuttuğundan yaşama şansı yoktu bu yüzden alakoydum. normalde geri salınması gerekirdi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bunlerda 350 ila 500 gr arası. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bu çupra ise 550 gr civarında. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu mesaj en son " 23-09-2010 " tarihinde saat 15:10 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |