![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Aranıza yeni katıldım.
Keşke emekli olsam. İki günde bir tekne ile ava çıksam.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
Ben emekli oldum ama iki günde bir balığa gidemiyorum,evi süpür-yemek yap-markete git falan,falan. ![]() İnşaallah siz gidersiniz.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Bilemedin 3 gün olsun.45 inde emekli olanlara çok özeniyorum.Maddi durumun iyi olacak tabii.Sayısal Loto emeklisi de olabilirim.Alacaksanız 12 metreli tekne/yat....hayalimin gerisi az çok belli. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() İlhami kardeşim, en iyi tekne arkadaşımın teknesi
![]() ![]() Bu sözümü unutma.Haftada üç kez çıkacağınıza on beş günde bir çıkın kafanız dinç olsun. Bu arada aramıza hoş geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
İZMİR-1959 0 Rh (+) KAPTAN KARABULUT GÜZELBAHÇE 2.LİMAN Telefon: 0538 294 01 94 ![]() Bu mesaj en son " 19-10-2010 " tarihinde saat 16:24 itibariyle kaptankarabulut tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerimm.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza ve ailemize hoşgeldiniz.
Umarım herşey gönlünüzce olur. Piyango emeklisi olmak nasip olsun hepimize. Başka türlü emekli olamayız gibime geliyor ![]() Keyifli forumlar dileriz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() İlhami bey aramıza hoşgeldiniz
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() adım mehmet buca arçelik yetkili servisinde çalışmaktayım olta balıkçılığına çok büyük merakım var allah nasip ederse yıl sonu emekliyim inşallah herkese nasip olur ondan sonra ver elini deryalara kuzucuklara sinaritlere merabalaşmaya bütün site arkadaşlara selam olsun imza BUDRO
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Keyifli paylaşımlar dilerim.Rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba İlhami kardeşim ben bilgisayar özürlü olduğumdan bana mesaj geldiğini yeni farkettim özür dilerim ben sadece kendi teknemin kaptanıyım yani teknemizi kiralamıyorum zannedersem kaptan ibaresi sizi yanılttı en kısa zamanda kaptan ibaresini kaldırtıcam bu arada emeklilik hayalinize aynen katılıyorum benimde nasip olursa 3.5 senem kaldı ömrümüz olursa aklımdayken aramıza hoş geldiniz lütfen bu mesajı aldığınızı bildirinizki özrümüzün kabulunu anlayayım selamlar.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Herkese selam | mmbb | Tanışma | 14 | 19-02-2010 21:57 |
herkese selam | sargoz35,5 | Tanışma | 18 | 21-10-2009 17:18 |
herkese selam | salimokcu | Tanışma | 0 | 27-11-2008 22:16 |