|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar yeni başladım sahiller konusunda bilgisi olan bana hangi sahilere gidecegimi neler tutabilecegimi yazarsa sevinirim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aynı konudan 3 tane açmışsın lütfen tek konu altından devam ettir.
Ayrıca hangi sahiller? Türkiye'nin 3 tarafı denizlerle çevrili malum. Doğru cevap almak istiyorsak, sorumuzu doğru sormalıyız. Örnek vermek gerekirse başlığa "İstanbul'da Nerede Avlanmalıyım?" yazıp sana yakın sahillerin ismini yazıp buralarda ne avlayabilirim diye sorman cevaplamak isteyen, sana yardımcı olmak isteyenlere yol gösterecektir. Bu mesajı okuduğunda bir yanıt yollarsan alta diğer konularla bunu birleştireceğim, bilgin olsun.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 3 başlık bak en son yaptıgın başlık kaç gün önce bir cevap varmı yok bizde cevap bulmak için konu açıyoruz bulanakadarda açacagım gördügün kadarıyla imzamda istanbul/sancaktepe yazıyor yani söyleyeceginiz sahiller anadolu yakasında olacak
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() dün açtığın konu, bak bakalım cevap var mı?
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() istediğim cevap yok bende konu şeklini depiştirdim
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bencede tüm soruların birleştirilmesi daha iyi gibi.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sana izinler açık usta ben burdan kalkıp tuzlaya,zeytinlere vs vs izin vermezler imzama bakarakta bunu anlayabilirsiniz zaten
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
nerede | iso1769 | Tanışma | 1 | 29-07-2010 06:54 |
genç_balıkcı_77 ! O bir fenomen ! NEREDE ?? | xnode | Rastgelsin Kahvesi | 8 | 03-03-2010 22:31 |
Nerede bu balıklar? | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 02-02-2008 12:36 |
nerede bu levrek?? | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 15 | 18-04-2007 14:50 |
Üyeler nerede | balıkcı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 18 | 17-04-2007 05:25 |