|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Bu hafta sözde istirarahat edecektik ama Yılmaz'la cuma konuştuk havanında güzel olması bizi yıne ıldıra attı. Cumartesi gece ekip toplanıp yemci Ertugrul Abinin orda buluştuk. Bahadır Abi Yılmaz Ordanaryus Mustafa ve Ben Kral dolmuşcu Mustafa,ve Benim meslektaş'larım Mercan Halil Abi'lerin ekibi Ben bu hafta onların tekneye atladım ve ıldırı hemen bulduk muhappet sohpet derken sabahhın ılk işiklarıyla sudayız. ve bunlarda benim kısmetlerim. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bizim bot takımı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyileri sizlerin olsun.
23.07.1972 İZMİR- Bornova ![]() Bu mesaj en son " 25-10-2010 " tarihinde saat 21:11 itibariyle ibrahimz35 tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() güzel bir av olmuş mustafa kardeş tebrikler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah çeşit bol güzel bir av olmuş, tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mustafacım tebrikler balıklar çok güzel afiyet olsun.Tüm ekibi kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkürler herkese daha iyileri sizlerin olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mustafa Abi, maşallah çok güzel bir av olmuş.
Seni ve tüm ekibi kutlarım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ayrıca hafta sonları ıldırdayım yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() kutlarım ...gösteren gösterilenden daha bi güzel maşaallah!
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Mustafa bey.Kaliteli ve bol çeşitli bir av olmuş.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan
|
![]() nede olsa kral balıkçılar.
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
19.09.2010 kral dolmuşcu ıldırı av raporu | kral dolmuşcu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 22-09-2010 22:05 |
Kingfişerman 15.08.2010 ıldırı | kral dolmuşcu | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 29-08-2010 14:39 |
6-8-9 mayıs 2010 çeşme ıldırı | seabream | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 14-05-2010 21:47 |
11.04.2010 Kral dolmuşcu - Mersinlikoy av raporu ... | kral dolmuşcu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 24 | 14-04-2010 18:05 |
Ben; kral dolmuşcu Mustafa | kral dolmuşcu | Tanışma | 20 | 01-04-2010 17:42 |