|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Pazar günü 3 arkadaş İzmir Tuzla'dan Homa dalyanı önlerine balık avına gittik.
yem taze mamun, avlanma şekli zoka (ilk kez bu sistemle avlandım) bayağı bir zevkli bir av günü oldu, ben 20 tane lidaki, 2 mırmır, 1 levrek , 1 zargana, istavrit, gopez isparoz yakaladım, Balık çekmekten resim çekmeyi unutmuşuz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Güven, Mutlu ve ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Teknenin sahipi Nasip kaptan, süper insan. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] dönüş yolundayız İzmir Tuzla
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Salih Reis balıkları görüp imrenemedik ama sağlık olsun kutlarım iyi bir av olmuş afiyet olsun nasipse biz de perşembe çıkıcaz rastgele.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan
|
![]() salih abim tebrikler..
Buranın ismini bu yakınlarda sıkca duyuyorum.. Senin konunda doğrular nitelikte.. Alıntı:
abim emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Salih abim av güzel olmuş, bende olsam fotoğrafla uğraşmazdım hakikaten
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Tuzla yı bizim de yakın zamanda kontrol etmemiz lazım bilindik yerlere gitmekten gına geldi
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
rastgele ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Salih reis biz senin paylaşımlarını hep hekim tarafından alırdık.
![]() ![]() Ama ne demişler tebkili mekanda hayır vardır.sözü doğrular nitelikte. Dediğin gibi balık basınca insan fotoğraf çekmek aklına gelmiyor. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler Salih Reis.Her neresi olursa olsun.Önemli olan balığı tekneye almak değilmi.Ellerinize sağlık.Umarım lidakilerin ebatları büyüktür.Rastgele.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
10 Ekim 2010 Urla Uzanada | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 20-10-2010 11:13 |
İzmir Çeşmealtı 17.10.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 20-10-2010 10:53 |
İzmir Çeşmealtı Gece Avı 05.09.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 08-09-2010 10:57 |
03.05.2010 Özbek (İzmir) gece avı | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 07-05-2010 21:37 |
28 Ekim İzmir Toplantısı | Taygun KOCABIYIK | Organizasyonlar | 2 | 18-10-2006 08:37 |