|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Banned
|
![]() 14 Kasım Pazar günü Kardeşim Reşat ile Süleyman ağabeyimizle sözleşip iki ayrı teknede iki ayrı gurubu tamamlamak üzere buluşma noktamıza vardık.Bu yüzden de bölüm bir olarak başlık attım.
Benim yerim Karabulut kaptanın teknesindeydi.Hemen arkasında da değerli kaptanımız Mehmet Ağabey teknesi ve benim daha sonra dahil olacağım gurubu karabulut a bağlandı.Burada Değerli abim Metin Bey ; Kardeşim Ersin ve diğer kardeşlerimle de Tanışma fırsatım oldu ki buradan kendilerine geçirdiğimiz güzel zaman için teşekkür ederim. Sabah Suyunda avlanacağımız yer Güzelbahçe Kanal Mevkiiydiki Çapamızı atar atmaz gelen Kalamarlar yüzlerimizi güldürdü ve hemen livarımızdaki yerlerini aldılar.Gopez lerde azman haline gelmişlerki onlarıda ikişer üçer aldık tekneye..Metin abimin yakaladığı dev istavrit de görülmeye değerdi. Öğleye yakın saatte vuruşlar kesildi ve alman adasını deneme kararı aldık .Metin abi burada iki kaba lidaki aldı ve birden vuruşlar kesildi.Saat 15 de ayrılma vakitleri gelmişti ve ben Mehmet Kaptanın teknesine geçtim.Bu konuyuda bölüm ikide Raporlarım. Kullandığımız yem sülünes ve hamsi.Klasik 3 lü Takım. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha iyilerinin sizlerin olması dileğiyle Esenkalın. Bu mesaj en son " 20-11-2010 " tarihinde saat 15:26 itibariyle Adem VARDARCIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adem bu bölümde de önce seni sonra Süleyman abiyi ve son olarakda kalamarları tebrik edelim.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kalamarlar epey iştah açıcı
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kalamar bayram lokumu olmuş gerçekten.Afiyet olsun.Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Adem kardeşim çok güzel kareler,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Adem abi güzel kalamarlar..
emeğinize sağlık.. Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Tebrik ederim. Kalamarlar çok güzel gözüküyor. Kamil abinin söylediği gibi lokum gibi olmuş.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Adem kardeşim paylaşım için teşekkürler. İnanın sizlerle bende çok güzel bir gün geçirdim. Daha nice güzel günlerde birlikte olabilme dileklerimle..
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() hacı bekir lokumu mübarekler
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Banned
|
![]() İnce yorumlar ve ilginiz için ayrı ayrı teşekkür ederim; rastgelsin..
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kuşadası'nda karadan 1. Bölüm küçükada ! | kuşadalı | DENİZ AVI KARADAN | 17 | 14-01-2010 21:33 |
Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 | Caner BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 15-10-2009 17:57 |
Anilarda Kalanlar ... Bölüm 3 | aserkansatı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 15-01-2006 17:11 |
Anilarda Kalanlar Bölüm 2 | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 14-01-2006 11:25 |
Anılarda Kalanlar 1.Bölüm | rüzgar2 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-01-2006 05:19 |