|
![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selam Arkadaşlar,
aşağıdaki linke bir göz atmanızı tavsiye ederim, sevgilerimle [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Hemen bende katıldım..
Çok teşekkürler Erol abi.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim.Gereği yapıldı
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Erol kardeşim gereği yapıldı..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Işlem tamamdır erol abi
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Daha önce katılmıştım ama tekrardan teşekkür ederiz Levrek abi
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Erol Abi, ilgine çok teşekkür ederim.
Hemen katıldım.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşımınız için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Bu konuda benim aklıma hemen gelenler şunlar ,
Bu üç tarafı denizlerle çevrili ülkede , 20.000 kayıtlı profesyonel balıkçı teknesi var !!!, ve yüzbinlerce biz ''amatör balıkçılar varız !!! Balıkçılığımızı bu gün gelinen noktadan kurtarmak için , ''Restorantçılar ,aşçılar , örgütlenip harekete geçti , Greenpeace gibi çevreci örgütler harekete geçti fakat biz avlayıcılarda tık yok !!! tutturmuşlar ''Mail bombardumanı'' diye bir yol , karınca edasında ilerlemeye çalışıyorlar !!! Geçen günlerde TV de haberlerde hepimiz duyduk Samsunlu ''dolmuşçular ekmekleri için ortalığı birbirine kattı !!! daha önceleri ''Tekel işçileri vardı !!! ve seslerini duyurabildiler !!! Açıkçası balıkçılık için , bu eylemlerde , yabançı menşeeleri görmek beni üzüyor !!! Yine de eylemi destekliyor ve paylaşımınız için teşekkür ediyorum !.
C.ALP ARGUN İZMİR 1962 KAFASINDAKİ , 100 FİKİRDEN , 99 TANESİNİ , MADDİYATLA ÖLÇEN KİŞİLERİN HOBİSİ , ''AMATÖR BALIKÇILIK'' OLAMAZ !!! BİLGİ GÜÇTÜR... Bu mesaj en son " 04-12-2010 " tarihinde saat 08:22 itibariyle alpargun35 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() işlem tamamdır. Bilgilendirmen için teşekkürler..
![]() |