|
ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Geçen gün Figani dayımın Manisaya bizi ziyarete gelişi nedeniyle, yine toplanıp hem hasret giderdik,hem diğer dostların kulaklarını çınlattık,hem de balık avlarının son durumuyla ilgili değerlendirme yaptık.Ayrıca yakında yapmayı planladığımız organizasyonla ilgili düşüncelerimizi paylaştık.Soldan sağa;Levent abi,Ben,Erdoğan abi,Abdullah abi,Halit abi,Figani Erdoğan dayımız..Yanımıza uğrayıp fotoğraflayamadığım diğer arkadaşlar kusura bakmasın.Son anda fotoğraf çekmek aklıma geldi.
![]() İyiki de toplanmışız.Özlemişiz şöyle kalabalık sohbetini.Herkes son zamanlardaki av durumlarını anlattı.Havaların kötü oluşundan kısır giden bir hafta geçirmiştik.Lodos ve yağış fırsat vermiyordu. Organizasyon hakkında genel görüş kıyı avı yapılması yönündeydi.Çünkü sohbet ve kaynaşma daha iyi oluyordu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu güzel günün ardından da bu hatıra kare kaldı.Sizinle paylaşmak ve herkesin selamlarını iletmek amaçlı paylaşıyorum.Sağlıkla ve balıkla yaşayın. ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Valla ne söylüyeyim direk özendim ve niye orda değildim dedim
![]() ![]() Sohbetiniz daim olsun Manisalı abilerim. En yakın zamanda görüşmek ümidiyle.
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan
|
![]() iyi güzel arada bir havanın lodos olması iyi oluyor
![]() baksanıza ne güzel sohbet kuruluyor ![]() hepinize kucak dolusu selamlar. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Slm kamil abi. Organizazsoy gününü iple çekiyorum hep bir arada olacağız diye. en sonunda hepinizle tanışmak nasip olacak inşallah. kalın sağlıcakla.
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Allah muhabbetinizi arttırsın,dostluklarınızın devamını dilerim
balık bahane dostluk şahane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abi iyi oldu hepinizi bir arada görmek çok güzel..
En kısa zamanda bir araya gelmek ümidim ile.. Sağlıcakla.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Allah muhabbetinizi arttırsın grubun hepsine gözüm aşina tanışmakta nasip olur
inşaallah
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öncelikle Figani dayıma hoşgeldin deyip bu hatıra karede irfan ile bende olmak isterdim fakat figani dayım benim arabayı burdurda görmüş inşaallah bidahaki gelişinde beraber oluruz muhabbetiniz bol olsun hepinize selamlar.
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan
|
![]() Hey Maşallah...
Tüm büyüklerime selamlar olsun... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Galatada Son Durum Nedir? | Serhat SAN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 8 | 28-02-2010 19:19 |
ömerli barajı son durum | bekir arslan | Tanışma | 0 | 13-08-2009 23:07 |
Körfezde Son Durum | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 05-01-2009 09:33 |
antalyada son durum | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 04-01-2009 19:40 |