|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Yer:Çandarlı
Yem:Sülünez,mamun,borukurdu Ekip:Ersoy DEMİR-Levent45-Ceryancı45 Balıkları gece avladığımız için fotolar biraz karanlık çıktı. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Kamil Bu mesaj en son " 29-12-2010 " tarihinde saat 08:51 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan
|
![]() hey maşallah
![]() ![]() ![]() ![]() senin bu güzel konuların olmasa balık göremicez çok sağol kamil biladerim. ![]() daha iyi avları bekliyorum. ![]() afiyet olsun. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil kardeşim tek kelime ile HARİKA.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil hocam tüm ekibi kutluyorum kış geldi ama Manisa Ekibi dur durak bilmiyor. Av güzel herkesi tebrik ederim ama takoz paşayı çeken ayrıca alkışı hak ediyor
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Kamil hocam,uzun bir sessizliğinin ardından yine patlattın bombayı.Yani 2010 nun son bombası..
![]() ![]() İnşallah 2011 de ilk bombası yine sizden olur. Paylaşım için teşekkürler. Afiyet olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kamil hocam çok güzel bir av olmuş. Ekibi kutluyorum gerçekten çok güzel gözüküyorlar.
Paşaya hayran kaldım ![]() Görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() kamıl abı yıne guzel bır av bos gecen balıksız gununuz yok vallaaa
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoca balıklar güzel de o çipura daha bi...birilerine gönderme yapmak için mi koydun parlementi paşanın üstüne
![]() ![]() ![]() şaka şaka gerçekten kutluyorum ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Kamil maşallah,benim köye gitmişiniz haberim yok,bi mesaj atsaydıınız havadis toplardık oralardan, mıgri rahatsız etmedimi sizi, seneye daha çok avlar sizinle olsun,
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Kamil abim öncelikle Bu av konusunu bizlere ilettiğin için teşekkür ederim..
Balıkları avlayan abilerime teşekkür eder oltalarının her daim dolu olmasını dilerim.. Paşa bir harika hatam varsa düzeltin kilo gibi duruyor.. Yakalayanın ellerine sağlık afiyet olsun.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çandarlı | muhabbetci | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-01-2011 07:41 |
Manisa ekibi karaburun-Ildır avı | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 14 | 27-12-2010 19:36 |
çandarlı denizköyde akya avı | kemalakcinar | ZIPKINLA SUALTI AVI | 9 | 26-11-2008 20:39 |
candarlı hatırası | ibrahimz35 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-12-2007 22:58 |
Iç Anadolu Balik Ekibi | yasin bayrak | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 2 | 01-12-2005 19:40 |