|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() 4 hafta hava durumu nedeniyle çıkamadıgımız avımıza yeni yılın ilk günlerinde çeşme/ıldıri'den çıktık.yeni bi yöntem denedim.onu sizlerle paylaşayım istedim.4 lü takımın ucunda sallanan 50 gramlık kurşunu 5 santimlik kadın çorabının içine koydum içinede palet yem doldurdum agzını bagaladım ve attım suya doydum karagöz yakalamaya.bu sistemde sanki karagözlerin iri olması palet yem kokususundan mı oldu bilemiyorum ama epey balık aldık.hava biraz yüksek olmasa ve arada da ıslanmasaydık belki daha iyi olabilirdi.tuttugum balıkların resmini evde çektim ama buraya nasıl yükleyecem onu bilmiyorum.en kısa zamanda yapıp yükleyecem.herkese rastgele.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir yöntem.
Denemek lazım ![]() Tebrik ederim ve fotografları bekliyoruz. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mazmoz oltanın ucunda yani...akıllıca ..fotosuz rapor biraz eksik kalıyor..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Banned
|
![]() Anlatım için teşekürler.Mazmuz tiyosunu da en yakında değerlendireceğim.Rastgelsin.
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel bir paylaşım olmuş. Fotolarıda bekliyoruz.
Aramıza hoş geldiniz. Zevkli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Mantık ve Taktik meselesi..
Kutlarım her ne kadar resimler olmasada.. Güzel bir av günü geçirmişsiniz.. Tebrikler paylaşım için teşekkürler.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben denedim senin taktiğini pek işe yaramadı.güvercinlikte denedim hatta 2-3 hırsızlı takım hazırladım bunlardan 2sinide çorabın içinden dışarıya doğru taktım çoraba gelirse onlara takılsın diye ama olmadı.belki o güne has bir talihsizlikti tekrar deniyeceğim ama İşallah bu sefer başarılı olurum
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
2011 ilk sazanı :) | AliATEŞ | TATLI SU AVI | 24 | 27-01-2011 20:34 |
01/01/2011 İbrahim35 ile Çeşmealtında Yılbaşı... | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 58 | 13-01-2011 08:22 |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
Hoş geldin 2011.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 16 | 02-01-2011 22:09 |