|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ben harun reşit 24 yaşındayım üniversite mezunuyum ankarada ikamet etmekteyim, amatör balıkçıyım siteye üye olmamın sebebi balık tutma tekniklerinden çok balık üretimi hakkında engin ilim ve irfanlarınızdan faydalanmaktır bu desteği bu kardeşinize vereceğinizden kaygım yoktur siz büyüklerime ve küçüklerime hürmet ve muhabbetlerimi sunarım
![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Önce Rastgelsin ailesine hoş geldiniz.
Öğrenmek istediklerinizi site de bulacağınızı tahmin ediyorum. Olmasa da Üstatlarımız veya üyelerimizden yardım göreceğinize eminim. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() Harun aramıza hoşgeldin. Hangi balığın üretimi hakkında bilgi istiyorsun belirtirsen seviniriz...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşbulduk abilerim alakanız için sizlere teşekkür ederim.Discus abicim kırmızı benekli alabalık üretimi yapmayı düşünüyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Senin için biraz araştırma yaptım aşagıdaki linkte çok güzel bilgilere eriştim umarım sana faydalı olur.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abicim teşekkür ederim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() ARAMIZA HOŞ GELDİN rastgelsin
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Harun kardeşim aramıza hoş geldin..
Mutlaka ilgili arkadaşlarım seni aydınlatmaya çalışacaklardır.. Keyifli paylaşımlar dilerim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() kardeşim ailemize hoşgeldin.umarım sana yardımcı oluruz
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz konuyla ilgili arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır..İyi forumlar...
![]() |
![]() |