|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Malzemeler : yağıştırıcı (peligom) , tutkal,sim
şimdi ilk başta yapışıtırıcıyı elimize sürüyoruz elimizde krutuyoruz jelibon gibi oluncaya kadar elimizde ovuştuuruoruz sonra az daha ekleyebilirsiniz sonra kibrit gibi uzatıyoruz ve elimize tutkalı alıp yaptıgımız yapıştırıcıya sürüyoruz sonra kurumadan üstüne simi döküyoruz ve altına kagıt koyarak kurumasını bekliyoruz ve o gine yumuşaktır sonra istediğiniz iğneyi geçirin pek başarını olurmu bilmiyorum ama herkese rastgelee
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Ata kardeşim umarım iş yapar denemekte fayda var.
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan
|
![]() ata çok sağol yeğenim.
![]() işe yararmı acaba ata cım.? ![]() deneyelim birgün babanıda alalım ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() bilgi için teşekkürler ata en kısa sürede deneyip sonucu bize bildirirsen seviniriz rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Benzer bir yemi slikonla yapıyorum ben. Yumuşak slikonu sıkıyorsunuz, sonra sim döküyorsunuz ve rulo yapıp solucan şekline getiriyorsunuz. Slikonla yapılan hem yumuşak oluyor ama peligom nasıl olur bilmem, bir denemek lazım. Tekne avında gece birkaç iğneye bunu takıp karanlıkta balığın dikkatini çekebiliyorsunuz. Paylaşım için teşekkürler.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler Ata, İlginç bir fikir umarım işe yarar sende denersen sonucunu bize bildir.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan
|
![]() Yeğen maşallahın var zehir gibi çalışıyorsun.
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Diş Fırçasından Yapay Yem ! | levrek | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 15 | 28-01-2011 09:21 |
Selamlar.. Çok Hoş Buldum :) | davii45 | Tanışma | 15 | 16-03-2010 22:22 |
harika bir yapay yem | mufi | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 17 | 26-01-2008 18:16 |
yapay solucanlar | cevat2 | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 1 | 20-03-2007 07:49 |
enteresan bi yapay yem... | aganta borina borinata | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 15-01-2007 20:49 |