|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ÜLKEMİZİN SİZİN GİBİ ÇAĞDAŞ,AYDIN DİN ADAMLARINA İHTİYACI VAR HOCAM!!!!!
--Hocam iftarı açınca kızışıyorum,helalimle haşır neşir olursam günaha girermiyim. --Et ete değer,suyu yanına kar kalır evladım,canın istiyorsa yap. --Hocam namazı kılıyorum ama içkide içiyorum,benim işim bitikmi?? --Niyet önemli.İçmeden duramıyorsan iki tek atmakta mahsur yok. --Hocam evliyim ve metresim var.Bir sakınca görüyormusunuz? --Şimdi mertesin metresi kaça geliyor ona bakmak gerekiyor.Aslan gibi çalışıyor çoluk çocuğun nafakasını ona veriyorsan,kuşuda beslemek gerekir.Tabii dediğim gibi,dinde israf haramdır,metresin maliyeti önemli. --Hocam dört kadın? --Dört,beş,altı.Allah'ın rakamlarında ayrım yapmayın.Ben bir tanesine dayanamıyorum,sen alnının akıyla altı kadının altından kalkarsan cennete gitme olasılığın bile var --Ağzınızdan bal damlıyor hocam peki mini etek caiz mi? --Yakışıyorsa giyer efendim.Sokağa çıktığında müminlere buğu ferahlığı veriyorsa giysin anasını satayım. --Hocam şeyden sonra gusül almadığım oluyor.Elimi,yüzümü yıkayıp,dişlerimi fırçalıyorum,durumu kurtarır mıyız? --Sen içini temiz tut evladım,Allah'ın şevkati gazabından büyüktür. --Hocam tüyü bitmemiş yetimin hakkından,yani bir kısmından azıcık istismar yani... --Tüyü bitmemiş yetim parayı ne yapacak?güzel işlerde kullanıyorsan mesele yok. --Oğğğhhhhh! Ülkemizin sizin gibi çağdaş,aydın,din adamlarına ihtiyacı var hocam.Bizi yıllardır dinden soğuttular hocam Eşhedü en la ilahe illallah ve eşh..........
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İki Şeritlimi Dört Şeritlimi | necobey | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 21-09-2007 14:06 |
dört kedi ve bir martı.. | CaTSiLeNcE | Olta Avcılığı Dökümanları | 3 | 06-01-2007 23:38 |