|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlarım,Abilerim;
2 YILDIR Pazar günleri gittiğim Bursa av-doğa fuarına bu sene baldızın rahatsızlığı nedeniyle gidişi Cumartesi gününe aldık,ama fuara pazar gideceğiz hanımlan.Ama nedense geçen yıl balıkla ilgili çok-çok az ürün vardı,oda buralara göre çok pahalı idi. Herneyse,sizler için takip edebileceğim birşeyler olursa, mesaj atabilirsiniz.sabah (ctesi) 08-09 arası bilgisayarı açıp,sitemizi kontrol edip,yola çıkacağım, Daha sonra ulaşmak isteyenler cepten arayabilir.Numaram olmayan arkadaşlarım-abilerim; sitemiz sakinlerinden Halil abimden ( Halil iplikçi )numaramı alıp arayabilir. ( numaramı buraya yazamıyorum, geçerken uğrayan arkadaşlar nedeniyle.) Sizler için canım feda. Eğer isterseniz gezi izlenimlerimi paylaşırım. Kendinize iyi bakın.Fuar sonrası görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Sakaryadan da 2 ekip gidecek fuara
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Önder abi yarın çalışmıyor olsaydım bende gitmeyi istiyordum nasip değilmiş artık senin izlenimlerinle yetineceğiz iyi geziler kazasız belasız dönmeni ve gördüklerini paylaşmanı bekliyoruz saygılar....
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() önderim hayırlı yolculuklar mesutun dediği gibi izlenimlerini bekliyoruz
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Fuardan şimdi geldim,konu başlığına bir bakayım dedim,sadece Halil abi,Onur ve Mesut kardeşim merak edip ilgi göstermişler sağolsunlar,bende konu kirliliği olmasın diye kendilerine mail yoluyla resimleri ileteyim.Kendinize iyi bakın.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan
|
![]() Önder abi ben konuyu şimdi görüyorum..
Cumartesi pazar nete girme imkanım olmadı .. Kazasız belasız geldiğinize sevindim.. Ancak fuar ve gezi izlenimlerini kirlilik olmaması açısından paylaşmayacağını yazmışsın.. Ben merak ediyor ve 4 gözle bekliyorum.. Hazır bu konu açılmışken görselleri buradan da paylaşabilirsin.. Sağlıcakla abim.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar ben ve arkadaşlarımda Önder bey gibi fuardaydık fakat biz pazar gününü seçtik son gün alışverişi ve pazarlık açısından oldukca verimli oluyor
![]() fakat fuarı pekte iyi bulmadım gecen yıla göre dahada gelimiş olacağını düşünüyordum ama katılım ve yenilik açısından fazla bir değişiklik olmamış özellikle yabancı firmaları hiç görmedim . Sanırım bu fuar istanbulda olsa daha çok ilgi görür ve katılım güçlü olur. elimdeki resimleri yüklemek istedim ama beceremedim galiba ![]()
Çağlayan KART . 1971 Sakarya / Adapazarı Bu mesaj en son " 06-06-2011 " tarihinde saat 23:24 itibariyle CK.54 tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Medex 2010 Fuarı ... | ares35 | Organizasyonlar | 14 | 10-02-2010 18:46 |
LEVREK bursa | alabora16 | DENİZ AVI KARADAN | 0 | 16-10-2008 23:05 |