|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşım hoşgeldin..web sitene baktım gerçekten güzel...Yani yaptığın iş çok güzel ve zevkli...Kara avcılığında biraz şanssızlığımız olsada....
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Hoşgeldin arkadaşım...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldin Sunay Kaptan...
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() tesekkurler hosbulduk!
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin balıkcı dostum
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldin balıkçı dostum..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() kaptanım hoşgeldin
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() hosbulduk! Onemli olan muhabbet,formu begendim!Sitemdeki degindigim bircok konu henuz proje olmaktan oteye gidemedi,ama kendim balikcilikla cok ugrasiyorum,su an pek vaktim yok ama ozellikle yaz tatillerinde vakit buldukca kendi teknemle baliga cikiyorum,bu isin keyfi gercekten baska!
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |
Kaptan Karabulutun son av kareleri... | galip&emel kültür | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 5 | 11-01-2010 19:08 |
Murat ADAK & Barış Kaptan | Murat ADAK | Tanışma | 24 | 07-01-2010 20:09 |
Rauf kaptan ile Güzel bir av günü... | Onur GÜNER | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 16-03-2008 10:46 |
Sizde Kaptan Olabilirsiniz. | ufukbayram | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 17-08-2007 23:25 |