|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Bu pazar 2 arkadaş Alabalık avına gitmeye karar verdik. Burada anlatamayacağım kadar çok aksilikten sonra sabah 7 de varmayı planladığımız av yerine ancak öğleden sonra 16 da varabildik. 2-3 saatlik avdan sonra akşam olunca geri döndük. Allah'tan bişr kaç güzel balık alınca moralimiz yerine geldi. Yalnız malesef aksiliklerden biri de fofğraf makinemizin yanımızda olmayışıydı. Eve gelince resim çekip sizinle paylaşmak istedim.
![]() ![]()
Bu mesaj en son " 29-06-2011 " tarihinde saat 17:26 itibariyle Adem VARDARCIK tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() maaşallah asker gibi dizmişsiniz balıkları.allah devamını getirir inşallah afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aksilikler sonucu yapılan avdan bu kadar balık yakalamanız moralinizi yerine getirmiş gözüküyor.
İnşallah bir dahaki sefere çok daha iyilerini yaparsınız. rastgele
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çok güzel bir av olmuş Ahmet abi tebrikler...
![]() Yanlız fotaların yanında o siğara paketi tüm pozun havasını sıfıra indirmiş...
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Banned
|
![]() Yusuf abi kısa ama öz bir av olmuş.Tebrik ederim.
Kullandığınız takım ve yem malzemelerini de bizlerle paylaşırsanız daha aydınlatıcı bir paylaşım olur.Esenkalın. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() abicim her şeyde bi hayır vardır sabahdan varsaydınız herhalde balık kalmıcaktı sağ salim gidip geldiniz ya bunada şükür afiyet olsun
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Emeğinize sağlık..
Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
(Ayrıca paketteki rutuş için teşekkürler.)
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yusuf Kardeş Tebrikler.Alabalık avcılığı çok zevklidir.Aksiliklerde bu yemeğin baharatıdır.Ama "birkez alabalık tutan başka balık tutmak istemez" diye bir söz duymuştum.Şimdiye kadar 120cm lik yayında tuttum,8 kg lık sazan da tuttum ama alabalıktan aldığım tadı hiçbirinde bulamadım.Resimler ve rapor için teşekkürler.Rastgele.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler arkadaşım. Kısa günün (Demeyeyim de kısa saatlerin) karı iyi olmuş.
Afiyetler olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Özbek'te Kısa günün Güzelleri | Denizkızı35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 34 | 28-04-2010 17:46 |
Kısa bir günün hasılatı... | seyirsubayi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 26-02-2010 19:40 |
Kısa Bir Av Oldu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-02-2009 21:54 |
Kısa Kısa...Kısacık | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 18-10-2006 09:32 |