|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ben İzmir seferihisar'dan Ahmet kurt Öğretmenin tüm amatör balıkçı arkadaşları selamlıyorum.. form sayfalarındaki paylaşımlarınızı ilgi ile okuyorum.. Ayrıca şunuda söylemek isterimki paylaşım yaparken kullanılan uslup herzaman terbiye ve samimiyet içermesi çok hoşuma gitti.. Şimdiden bu siteye üye olm akla doğru bir karar verdiyime inanıyorum.. seferihisara tüm yolu düşen site arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım TLF: 05053787108. hepinize rast gelsin diyorum...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ahmet hocam aramıza hoş geldiniz.
İmza ayarlarınızı bir an önce tamamlarsanız, size hitapta kusur etmeyiz. Ben Urla'da yaşamakla birlikte Sığacık'ta mütevazi bir teknem var, onunla Sığacık körfezinde avlanıyorum. Karşılaşmak ümidiyle, keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ahmet Hocam aramıza hoşgeldiniz. aradığınız çoğu şeyi bulacağınız bir foruma üye olmuş bulunuyorsunuz.Aramızda sizleri görmekten mutluyuz.inşallah sizde katılımlarınızın sürekliliği ile mutlu olursunuz.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hoş geldiniz ahmet hocam bende akarcadayım.. iyi paylasımlar...
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz ahmet hocam..
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz hocam. Yararlı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ahmet bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |