|
![]() |
#1 | ||||
Üstad
|
![]() Hava hava hava yine istediğim hava var diye gittim ama tahminler geçen hafta gibi yanıldılar iğneme dokunan balıklar bu kadar. 0.26 misina, 4 nolu iğne, macun
![]() ANI olarakta arkadaşlarımın ve abilerimin fotorafları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 05-11-2011 " tarihinde saat 19:45 itibariyle Murat ÇAKMAKÇI tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Zayıf olmuş av biraz Murat abi yakıştıramadım sana
![]() Şaka abicim şaka tebrik ediyorum, balık yemediği zaman nasıl gezinip gezinip oltaya dokanmıyor sayende görmüştüm. İnşallah haftaya hava hafif esintili şöyle çalkantılı olur gözümüzü gönlümüzü açacak bir av yaparsın.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() murat kardeşim senin gibi üstada bu balıklar yakışmadı
senden çok daha iyilerini bekleriz yalnız sana bir sitemim var balıga giderken götürdügün arkadaşları iyi seç seni yanıltmasınlar ve diger arkadaşlarında yanlış düşüncelere kapılmasınlar oky ![]()
Hüseyin ERYILMAZ 1970 İZMİR Bu mesaj en son " 17-07-2011 " tarihinde saat 16:54 itibariyle hüseyin eryılmaz tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VİP ![]()
|
![]() Murat kardeşim emeğine sağlık paylaşımdan dolayı teşekkürler tavalıklar çıkmış afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Murat kardeşim çok güzel kareler paylaşıma teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Murat kardeş bu kadar resime bu kadar rapor çok az olmuş gibi geldi bana.Balık ne ki kafa dinlemeye gidiyoruz,stres atmaya gidiyoruz vb. şeylerle raporu dolduracaksın ki yakalayamadığın balık arada kaybolacak.Şaka ya şaka.Nerden baksan gene bir tava olur.Afiyet olsun.rastgele.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat emeğine sağlık paylaşımdan için teşekkürler
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrik ederim güzel balıklar yakalamışsınız.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() murat kardeşim emeğine sağlık ee tavalıklarda çıkmış daha ne olsun. bu arada çok verimli olduğunu defalarca duyduğum karareis en son bizim mini aile organizasyonumuzdan sonra balık vermez olduuuu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sızlere ımrenıyorum bu kucuk yasımda ılerde ınsallhsızın gıbı boyle toplanmak nasıp olur ...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Avlaklarımdan Karareis | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 114 | 02-10-2011 18:09 |
Yenal, Karareis ve Paşa :) | Mehmet BODUROĞLU | Videolar | 12 | 10-08-2011 19:37 |
Karareis Paşaları | hasan45 | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 16-04-2011 06:53 |
karareis av raporu | adnan21 | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 29-03-2011 08:26 |
Karareis | paşalı | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 08-10-2009 20:03 |