|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Havanın yatık olduğunu bilsek de en azından bir deniz havası alırız düşüncesiyle sabah 07 gibi teknedeydik.Kaptanın mamun çıkarması çay keyfi derken ilk oltalarımızı suya 09 gibi attık.Hava çok güzeldi ama ortalıkta sadece isparozlar vardı.Sadece birkaç tane lidaki alabilmiştik.En ilginci ise zokama 2 defa barbun takılmasıydı.Tam abi bari kupes avlayalım eşe dosta dağıtırız diyordum ki beklenen av oltama vurdu.Günün en güzel anıydı ve yarım kiloluk çipurayı tekneye aldım.Günü azda olsa kurtarmıştım.Avın olmamasını yine havaya bağlayarak cumartesi için kaptanla sözleşip ayrıldık.Bakalım cumartesi nasıl bir av olacak bekleyip göreceğiz.Herkese iyi avlar diliyorum.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Uploaded with [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Miço ![]()
|
![]() kısa günün karı diyelim biz buna
![]() c.tesi günü için şimdiden rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tamer AVLAR, Tayfun bakar
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tamer temiz av olmuş elinize sağlık afiyet olsun çumarteside raporunu bekliyorum botumun motoru bozulduğundan 3 aydır denizlerden uzaktayım raporlarla idare etmeye çalışıyorum
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Eline sağlık çok güzeller
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Nasılda sırt yüzgeçlerini açmışta POZ veriyor yakışıklı
![]() ![]() ![]() Paylaşım için emeğinize sağlık. Daha nicelerini yakalamanız dileğimle... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Tamer maşallah hiç boş durduğun yok..
![]() ![]() Paşada sanki paşa gibi poz vermiş.Avlarının devamını dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah, çok güzel bir av olmuş.
Artık, paşalar kendilerini göstermeye başladılar. Böyle güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Barbunlar şaşırmış 1 numara zokaya atlamak mı olurmuş
![]() Çupra ve lidakilere söyleyecek laf yok usta bir ressamın özenle yaptığı tablo gibi yarın avınız daha bol olsun rastgelsin. (havada esintili tam balık havası hadi rastglesin)
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler çok güzel balıklar almışsınız rasgele
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
20.03.2011 Çipura av raporu 1 (karadan) ... | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 63 | 22-11-2011 21:49 |
12.09.2011 Çipura Avımız | avlar | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 28 | 26-10-2011 20:06 |
08.04.2011 Çipura av raporu 3 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 48 | 10-05-2011 02:08 |
29.03.2011 Çipura av raporu 2 ( karadan ) | mazhar üzümcü | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 01-04-2011 16:42 |
13.02.2011 Çipura avı | dickcave | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 04-03-2011 18:30 |