|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Miço ![]()
|
![]() her hafta sonu olduğu gibi bu cumartesi de balığa gitmek için hazırlığımı gündüzden yaparak başladım havanın kararmasını beklemeye. geçen hafta karareis hüsranından sonra bu hafta çok ümitliydim. saat 20;30 gibi düştüm yola, ufak oyalanmalar sonrası 21;30 gibi avlanacağım yerdeydim ve iskelede yeterince balıkçı arkadaş vardı selamlaşmanın ardından hazırlığımı yaparak oltamı denizle buluşturdum. geleli 10 dakika bile olmamıştı ama 2. mırmırımı ben çoktan almıştım. gece boyunca mırmır ve eşek ısparazo sürekli oltamı ziyaret etti taa ki gün ağarınana kadar.
sirküler dışı balıkları denize iade ettikten sonra hisseme düşenler, kimine göre lidaki, kimine göre 1 adet çipura ve 1 adet mercan da oltamı ziyaret edenlerdendi. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] tripotumdaki oltam ve diğer oltalar, [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] görüntülerde 2 parça ufak balık var malesef iğneyi sağlam yutmuşlardı, iğneyi çıkardıktan sonra denize dönecek halleri yoktu o yüzden onlarıda almak zorunda kaldım.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() bereketli bir av olmuş mırmırlar çok güzel görünüyorlar afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrikler, mırmırlar harika.Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah güzel av olmuş tebrik ederim.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Eline koluna sağlık güzel balık afiyet olsun
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ellerine sağlık abi güzel bir av olmuş. Karareis geçen hafta balık yapmıştı oysa niye hüsran oldu size anlamadım.
Devamını diliyorum izmire bu kadar yakın mesefaden bu güzel balıkları aldığınız içinde kutluyorum.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzelbahçe iskele galiba burası..bence oldukça başarılı sonuç.. devemı artaak artsın..
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
VİP ![]()
|
![]() Cegizhan kardeşim kutlarım mırmrlar şahane afiet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
herkese teşekür ederim. avlanırken elimden geldiğince zevk almaya çalışıyorum, birde balık geldiği zaman ne sinir ne stres kalıyor insanda. haftanın tüm yorgunluğu gidiyor.
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim gerçekten verimli ve doyurucu bir av olmuş mırmır çok lezzetlidir ve benim de oltanın ucunda görmekten büyük keyif aldığım bir balıktır. Daha güzellerinin oltanızda olmasını dilerim..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
26-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 02-01-2012 12:53 |
Rekor Mırmırlar 14/15/Ağustos/2010 | baracuda_35x | DENİZ AVI KARADAN | 26 | 12-11-2011 22:50 |
08.05.2011 av raporu | gonencsenkal | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 11-05-2011 21:56 |
27-02-2011 | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 03-03-2011 09:08 |
Mırmırlar ve sargoz | kocabalık | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-04-2009 15:17 |