|
![]() |
#1 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Paylaşım gecikmeli olduğu ama neyse...
Geçen hafta (22 Eylül 2011 Perşembe) havanın ve işlerimin de müsait olması nedeniyle, sevgili Süleyman kaptanım ile yaptığımız telefon konuşması sonrasında yine kurtlarımızı atmak üzere buluştuk. Sabah saat 06.30 gibi tekneye giderek çayı demledik ve saat 07.00’da günün yeni ışıkları ile vira bismillah yola koyulduk. Teknede ben, Feridun abi ve Süleyman kaptanım yer alıyordu. Hedefimizde artık körfeze giriş yapmış palamutlar vardı. Ama öncesinde, biraz açılmayı müteakip çaparilerimizi suyla buluşturduk ve başladık uskumru ve istavrit aramaya. Akış üzerinde uskumru ve istavritlerin aksiyonları pek verimli değildi ancak Süleyman kaptanım her zamanki gibi (her halde oltasını suya dualarla indiriyor, hala çözebilmiş değilim ![]() ![]() ![]() Kuşların hareketlenmesini görmemizle birlikte çaparilerimizi toplayarak hareketliliğin olduğu bölgeye doğru ilerledik ve tabiî ki bu sırada hemen rapalalarımızı su ile buluşturduk. Her zamanki gibi ilk vuruş Süleyman kaptanımın oltasına oldu yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ferudun abi ve beni bir heyecan aldı sormayın. Hemen bizler de hevesle beklemeye başladık. Aradan on dakika geçmemişti ki bu sefer Feridun abinin oltası öyle bir sarsıldı ki hepimiz şaşırdık. Süleyman abinin de yardımı ile toriği içeri almıştık. Artık teknede bir bayram havası var ki sormayın gitsin. ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk defa sırtı ile bir balık almanın keyfine vararak son derece keyifli bir gün geçirmiştim. ![]() ![]() ![]() Sizlere de bol keyifli ve bereketli avlar geçirmenizi dilerim. Heyecandan ve hareketlilikten resimlerin tamamını sonradan çekebildik. Umarım beğenirsiniz.... ![]() ![]() ![]() ![]()
Misinanız sağlam, avlarınız bereketli olsun ![]() Mükremin Türkmen 02 Mayıs 1973 Ankara A Rh + Bu mesaj en son " 07-10-2011 " tarihinde saat 18:37 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Müthiş av olmuş tebrikler.
Daha nicelerini yaşarsınız inşallah. Bizlerle paylaştığınız için ayrıca sağolun. RASTGELE... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Eyt MAŞALLAH tosunlara bak
![]() Fotolarıda 800 e 600 yaparsan iyi olur çok kasılıyom ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir iş çıkarmışsınız kardeş, tebrik ediyorum.
Süleyman kaptanımında o mubarek ellerinden öperim. Bizde az buçuk kaptanımın intisabındayız sayılır. Ama bu kadar iri balık tutmak için bir kez daha teknesini ziyaret etmemiz şart görülüyor anlaşılan. Tutumda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mükremin kardeşim verimli ve zevkli bir av olmuş elinize sağlık
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah maşallah resmen şow olmuş
![]() Daha güzellerinin yine sizinle olmasını diliyorum. Kaptankarabulut klasiklerine devam ediyor ![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Üstad
|
![]() Mükremin senin çok acil bi Ankara'ya gitmen gerekiyor.
![]() ![]() ![]() Biliyorsun geçen yıl benim oralara bi yolum düşmüştü.Gitmişkende bi uğrayıvermiştim. ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler.Daha irilerini daha iyilerini yine birlikte tutabilme dileğimle..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kingfiseman 29.08.2010 show | kral dolmuşcu | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 03-09-2010 07:19 |
13.03.2010 Çeşmealtı günü (lidaki show) | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 39 | 17-03-2010 22:32 |
Palamut avı | Güven ÖZYELDAN | Çapari | 6 | 13-08-2007 20:38 |
BOAT SHOW istanbul | Rauf | Organizasyonlar | 12 | 14-03-2007 21:40 |
Palamut Avı | panderma | ANILAR | 20 | 01-04-2006 01:33 |