|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ergun abimizle daha önceden anlaştığımız gibi sabah 5.30 da buluştuktan sonra Taygun kardeşimi alıp daha sonra teknemize gitmek için yola koyulduk. Kahvaltımızı ettik sabah çaylarımızı balıkçı kahvesinde yudumluktan sonra sıradaki işimiz marşa basmak oldu
![]() Ve genel olarak av veren meramıza doğru yola koyulduk bu sırada yarı yola geldiğimizde sırtılarımızı indirdik. İlk balık bana denk geldi ve daha genel avlağımız olan meramıza gelmeden teknemize teşrif etti ![]() ![]() Çok keyifli bir av geçirdik, elimiz boş dönmediğimiz için mutluyuz. Ergun abi beni kırmayıp geldiğin için çok teşekkür ederim ![]() ![]() Günün ilk balığı ![]() Taygun kardeşimin yakalamış olduğu Palamut. Günümüzün neşeli geçmesini sağlayan Ergun abinin yakalamış olduğu Torik ![]() Karabulut kaptanımızın çayını içmek için uğramadan edemedik ![]() ![]() ![]() Hasılatımız bu kadar ![]() ![]() Av dönüşü keyfimiz yüzümüzden okunmuyo değil ![]() ![]()
0 Rh (+) ANIL ÜNALAN EŞREFPAŞA/İZMİR Telefon : 05058552330 Ziraat Teknikeri Bu mesaj en son " 07-10-2011 " tarihinde saat 18:43 itibariyle Anıl ÜNALAN tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çok süper av olmuş abi işallah daha bereketlileri olması dileğiyle
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel av olmuş, biraz önce heyecanla siteye üye oldum ve videoları izlerken gerçekten çok heyecanlandım, tebrikler tekrar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
|
![]() Teşekkürler, daha iyilerinin sizlerle olmasını diliyorum.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Üstad
|
![]() Ya Anıl,torik bile anlamış teknede granyoz üstadının olduğunu onun sahtesine atlamış.Biliyor çünkü onunla oynayıp dans edeceğini de ondan Ergun abimizin sahtesine binmiş.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Çay içinse afiyet olsun.Yine bekleriz..
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Usta'lar balıktaymış, aman Murat Abi duymasın...
Böyle bir gün Murat Abisiz olur mu Bacanak??? Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum çok güzel bir av günü olmuş. Torik dahi ustayı tanımış ve onun oltasına gelmiş. Tabi Anıl ve Taygun kardeşlerimizide kutluyorum bizlere böyle güzel bir paylaşım sunduğunuz için. Süleyman kaptanda her zaman olduğu gibi yine misafir perverliğini konuşturmuş. Ellerinize sağlık afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||||
|
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() Sıra sende İbrahim abi seni de bekliyoruz Gri'ye ![]() Çok teşekkür ediyorum kendi adıma ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Üstad
|
![]() ibrahim murat' ın işi vardı gelemedi ama hafta sonu çıkarsak inşallah murat ta gelecek..
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Anıl kardeşim tüm ekibi kutlarım harika bir av olmuş videoları heyecanla izledik ellerinize sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() anılım tebrikler balıklar şahane görünüyorlar. denizlide birilerinin kurdu canavar oldu bu fotolara bakınca çıldırdı bilesin afiyet şeker olsun.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kamışla bir tekne dolusu torik | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 9 | 13-04-2011 10:42 |
Faruk Ulutürkten Sinarit ve Torik | ADNAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-06-2008 16:44 |
Sivrice de Sivri bir Torik. | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 29-11-2007 08:09 |
Sivrice de balık avi,torik ,palamut,akya(rarıkuyruk | orhan Kucukbicmen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 25-11-2007 10:48 |
torik | AFALA | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 1 | 10-12-2006 18:24 |