|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() DEĞERLİ arkadaslar tekneden mercan ve benzerı balıklar için mutu owner 50660 ve 5114 çember iğne kullanan varmı eğer varsa avantaj ve dezavantajları hakkında bilgi verebilirmı tesekkurler
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
50660 No :2 veya 4 numaralarını kullan iğne ucu açıkta kalsın ve takım kolları uzun olsun iyi balık yakalarsın ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() teşekkurler sargoz bey dun hısaronunden 2 no almıstım pazar gunu tekneyle esek adası cıvarına gıdıcez yem sulunez genelde mercan karagoz ve ıstavrıt çıkıyor bakalım ıyı geceler
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() mehmet bey sız yatırma takım demişsiniz tekneden avda kursun apıkoda kalıyor sadece hırsız yatıyor diğer üç iğne havada dık olarak kalıyor farketmez değilmi
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Ben iki iğneli kullanıyorum takımı.Tekneden uzak atış ile dibe yatmasını sağlıyorum...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ben bu yöntemi karadan olta atarken kullanıyorum. klasik takımın klips ile bağlantı kısmına yani ana bedene 10 gram kadar gezer kurşun takıyorum. üç iğnede yerde oluyor. (diye düşünüyorum herhalde oluyordur.)
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Herkeze hayırlı akşamlar olsun.Çetinciğim merhabalar gerçi ben bu günlerde pek siteye takılamuyorum,ama seninlede görüşemez olduk .Bir gün buluşalım birlikte balığa gidelim. ister karadan ister tekneye .Görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() değerli yardımlarınıx için teşekkur ederım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Günaydınlar, hayırlı işler bol kazançlar, sağlık ve sıhhatler, yuvalarınızdan huzur ve mutluluk eksik olmasın, balığa gidenlere bol şanslar, iğneleri sivri tutacakları balıklar büyük olsun. Rasgeleyin.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
mercan avım | cicicici | ANILAR | 1 | 15-07-2012 17:34 |
Mercan avı | avlar | Tanışma | 4 | 21-07-2011 10:03 |
mercan avı (gümüldür) | ozermenek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 20-09-2009 11:25 |
07.06 Çeşmealtı Mercan Avı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 23 | 16-06-2009 12:05 |
14.09 Mercan raporu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 18-09-2008 08:24 |