|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar ,
Önceki ilanımda görmüş olduğunuz teknemi sattım ve yerine daha büyük ve daha rahat edebileceğiniz bir tekne aldım ve turlarımıza devam ediyoruz. Teknede mutfak, tuvalet bir salon ve yatak odası bulunmaktadır. Aileniz ve eşlerinizle rahatlıkla balık avına çıkabileceğiniz bir teknedir. 45 bg Volvo penta motoru ve her türlü tertibatıyla sizlerin keyifli avlarına hazır durumdadır. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Daha detaylı bilgi ve ücretler için irtibata geçiniz... Hikmet Kaptan 0 505 232 29 34
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni Tatil Yeni heyecan Yeni tavsiyeler :) | bilal_20 | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 06-08-2012 18:46 |
Yeni Foça civarları için yardım | serkut_k | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 01-08-2011 11:30 |
25/08/2010 pazar e.foça yeni liman | zapço | Rastgelsin Kahvesi | 7 | 30-07-2010 09:50 |
Yeni Foça Avımız | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 26-04-2010 08:36 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |