|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhabalar,
Yıllarca göl balıkçılığından sonra artık deniz kenarına yerleşip deniz balıkçılığına geçtim. Yeni Foça'da Alize Tatil Köyünün çok da olmasa açıklarında (Aliağa sapağından girdikten sonra) sabah akşam gün saatlerinde irili ufaklı tekneler görüyorum. Ne tür balık yakalıyorlar? Dip yosun mudur? Sülünez ve boru kurdu satıldığını farkettim Yeni foça esnafında. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aliağa açıklarında kupes mercan isparoz karagöz lidaki çupra sırtı çekenler levrek alıyor mevsiminde palamut yapıyor o civarlar bildiğim kadarıyla dip yosun olmayan yereri bulmanız lazım her yer aynı değildir çünkü saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Teşekkürler Serhat Bey,
Kendimizce açıldık biraz. Ardından da 10-15 karagöz ile 1 iri boy Mercan ve 1 iri boy Fangiri(yeni öğrendim) tuttuk... Keyifli bir avdı. Teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
FOÇA 'da oltacılar için kiralık tekne | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 30-12-2014 09:29 |
Foça Çanak Koyu Balık Avı Yardım Lütfen!! | reyt159 | Tanışma | 1 | 30-12-2010 22:29 |
25/08/2010 pazar e.foça yeni liman | zapço | Rastgelsin Kahvesi | 7 | 30-07-2010 09:50 |
Yeni Foça Avımız | Kamil ESEN | DENİZ AVI KARADAN | 38 | 26-04-2010 08:36 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |