|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Merhaba Ey ahali hep diyoruz ki balıkların nesli tükeniyor çevre kirleniyor denizlerimiz mahfoluyor işte şöyle yapıyor şu balıkçılar diye heeeepp yakındık durduk,;;; durduk ta sizce kendine ve hayata dair her şeye saygılı bir balıkçı nasıl olmalı ben hayali bir balıkçı amca canlandırıyorum kafamda adı da xxxxx amca şimdi çevreye saygılı bir balıkçı şu xxxx amca nasılmı balığa çıkıyor ama tutacağı balığı iyi biliyor hangisinin yavru olduğunu hangisinin anaç olduğunu biliyor ve o na göre çıkıyor bakın xxxx amca balıkların neslini düşünen bir balıkçı gelecek nesiller için başka nelere dikkat etmeli başka neler yapmalı bu kausu durdura bilsin (xxxx amca nasıl bir balıkçı olmalı???)hadi bakalım...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sizce olta ? | ba-tu_han | Olta Nedir? | 2 | 02-09-2008 20:47 |
Şu üçlü sizce nasıl olur? | ykmk | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 8 | 29-01-2007 13:44 |
Sizce Sanal Arkadaşlık Bumu dur??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 37 | 05-04-2006 02:39 |
Kayık aldım Sizce nasıl ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 02-11-2005 12:34 |
Sizce En Güzel Balık Eti Hangisifdir. Yapılışı ? | ilhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 31-10-2005 01:28 |