|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi ve pazar hava harikaydı.Bacanak ve ben yine Güzelbahçe civarında yerimizi almıştık.Bizi tatmin eden bir av oldu.Zira artık bir defa daha anladım ki lidakiler gidiyor ve bizde bu hafta onlarla tamamen olmasa da yeni avlaklarda görüşmek üzere vedalaştık.Herkesin haftası iyi geçer umarım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ATTIM AĞZINA GİRSİN BOĞAZINA ![]() Murat Baykent / İzmir / Çeşmealtı 16.06.1970 B+ Bu mesaj en son " 03-11-2008 " tarihinde saat 09:19 itibariyle muratbaykent tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet lidakilerin nereye gittiği belli abi
![]() Sizin mideye ![]() ![]() Tebrikler
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Muratcım tebrikler, balıklar pırıl pırıl.
daha irileri de rasgele ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkürler Salih bey.Sizede rastgelsin.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Murat bey tebrikler çok güzel av yapmışsınız pazar günü ava çıkabildim etrafta bakındım ama doğrusu bu hafta avlakta buluşmayı umuyordum nasip heralde başka bir haftaya.
biz pek umduğumuz gibi av yapamadık o yüzden bu hafta kayda değer bi rapor yok inşallah başka haftalara. Selamlar saygılar
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, tebrik ederim ama artık seni aramızda görmek isteriz yani çeşmealtında.
Pzar günü her zaman ki yerimize gittik hatta 50m den çupura çekmenin keyfini anlatamam. Çeşmealtı artık yüzümüzü güldürüyor, senide bekleriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İbrahim.Hem teknemi hem çeşmealtını hemde derin sudan balık çekmeyi gerçekten özledim.Av raporunu göremeyince çıkmadınız zannettim.Ama gerçekten bu pazar bir aksilik çıkmazsa çeşmealtından çıkıcaz.Muhakkak haberleşelim.Zaten kahve alacağın var.Hala duruyor masa üstünde.Buz gibi oldu.
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Lidaki ler bunlarsa çupralar nasıl olacak artık
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim.Darısı başınıza inşallah.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.10.2009 Çeşmealtı Lidaki Raporu. | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-11-2009 00:03 |
29.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 05-01-2009 23:04 |
bugünün lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-01-2009 22:53 |
25.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 28-10-2008 09:46 |
18.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 23-10-2008 14:23 |