|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Murat abi, tebrik ederim ama artık seni aramızda görmek isteriz yani çeşmealtında.
Pzar günü her zaman ki yerimize gittik hatta 50m den çupura çekmenin keyfini anlatamam. Çeşmealtı artık yüzümüzü güldürüyor, senide bekleriz.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Teşekkür ederim İbrahim.Hem teknemi hem çeşmealtını hemde derin sudan balık çekmeyi gerçekten özledim.Av raporunu göremeyince çıkmadınız zannettim.Ama gerçekten bu pazar bir aksilik çıkmazsa çeşmealtından çıkıcaz.Muhakkak haberleşelim.Zaten kahve alacağın var.Hala duruyor masa üstünde.Buz gibi oldu.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
18.10.2009 Çeşmealtı Lidaki Raporu. | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 37 | 09-11-2009 00:03 |
29.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 05-01-2009 23:04 |
bugünün lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 05-01-2009 22:53 |
25.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 28-10-2008 09:46 |
18.10.2008 lidaki raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 23-10-2008 14:23 |