|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() 7 temmuz sabaha karsı yapmıs oldugum beyaz avlardan karaler hep kırmızı hep kırmızı nereye kadar
![]() akşam bıraz erken yatmam netıcesıyle 00.00 sularında kalktım babama haydı gıdıyoruz balıga desemde pek razı edemedım neyse cıktım limana tekneyı cozdum kurekle lıman ortasına demirledim. takım olarak 2 iğne (6 numara beyaz iğne must.) kursunsuz ve yem olarak çim çim kullandım. bu poz tamamen calıntıdır... ![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ve levrek palazımız ıle sargozlar ve bendenız... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] nasiplerden genel gorunum... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] resimler harıcınde yaklasık 1,5-2 kg da ısparoz vardı fotograflandırmadıgım... ve resimlerde görülen birkaçparça melenur iyiye işaret di melenur avını cok sevdıgımden dolayı ![]() daha ıyılerının sızlerın olması dıleklerımle...
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
06.09.2009 Yeni Liman Açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 01-11-2009 11:14 |
28.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 26 | 15-10-2009 10:33 |
29.05.2009 yeni liman açıkları | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 14-10-2009 21:27 |
Yeni Liman (Karaburun) Tanıtım | zuzu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 13-10-2009 08:43 |
25 ocak 2009 pazar yeni foca balik organizasyonu yapilacaktir | seyirsubayi | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 41 | 02-02-2009 20:08 |