|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sitemizin avcı dostlarına selamlar.
Bilgisayar ile aram çok iyi değil onun için gerek arkadaşların av raporlarına cevap olsun gereksede kendimin raporları olsun siteye göndermede eksikliğimden ötürü özür dilerim. Bu ilk gönderimim olacak, umarım resimleri ile birlikte göndermeyi başarabilirim. Arkadaşlar malum sezonun içinde olmamıza rağmen kıyı avı yeni yeni verim vermeye başladı. Bende zeytinlere geceden av programlayıp mamun ve yengeçlerle yola çıktım. Sabah 7.30 a kadar vuruş alamadım. 7.30 dan itibaren yengeçlere ziyaretler başladı ve ilk çipurayı 08 de aldım. Havada bu arada güneyden sertleşmeye başlamıştı, vuruşlar saat 12 ye kadar devam etti. Ben bir tanesi kilolukolmak üzere 2 çipura aldım ve avı sonlandırdım. Balık fotolarınıda evde görüntüledim. Telefonun fotoları iyi çıkmıyor. Herkeze sevgiler ve bol avlar dileği ile ... Mazhar Üzümcü Bunlarda fotografları. ![]() ![]()
12/04/1964 - 0 Rh (+) İZMİR/KÜÇÜKYALI CEP : 05336408018 Bu mesaj en son " 31-10-2010 " tarihinde saat 21:06 itibariyle Mehmet BODUROĞLU tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Konuya resim eklendi ... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() herdaim rastgele.selamlar.
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş geldiniz.fastimageresizer diye bir program var.büyük boyutlu resimleri küçültüyor.sonrası yükleme işi forumda yazıyor.[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] adresine yükleyebilirsiniz.büyük boyutlu resimlerde hata veriyor benden söylemesi
![]() |
![]() |
#5 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mazhar kardeşim paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Mazhar bey sizinle aynı kanıdayım, kıyı avı daha yeni yeni kendini göstermeye başladı. sizin avlağınız zeytinlerin neresinde kalıyor? Haberleşebilirsek beraber avlanmayı isterim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Paylaşım için teşekkürler.
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() mesajımı okuyup cevablayan cevaplayamayan tüm dostlara teşekkürler ve bol avlar ayrıca sevgili yönetici arkadaşlarada bu vesile ile seslenmiş olayım lütfen bu resim gönderme olayını en kapsamlı ve en basit gönderim şeklini tespit ederek mail ile ulaştırsınlar.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan
|
![]() güzel avlarının devamını herzamanda bereketli geçmesini dilerim.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() üstadım konuyu cevaladığın içinde çok haklı uyarın içinde sağolasın sevgilerimle mazhar
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sülünez/Sülünes (Çakı Midyesi) (resim eklendi) | ykmk | Sülünez | 36 | 08-09-2012 08:27 |
23.10.2010 İzmir Güzelbahçe Av Raporu Video Eklendi. | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 27-10-2010 19:55 |
İnciraltı'nda Güzel Bir Av Resimler Eklendi | ergundürüsel | Ergun Dürüsel | 22 | 20-10-2010 10:51 |
!!!...Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 2...!!! | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 34 | 01-11-2009 11:20 |
Zeytinlerde Bir Dostluk Doğdu...BÖLÜM 1 | Caner BALIKÇI | DENİZ AVI KARADAN | 44 | 15-10-2009 17:57 |