|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Pazar günü Karaburun'dan bizim forum sakinlerimizden
![]() ![]() Büyük olan adabeyi en azından 800 g gelir sanırım. Benim 42 numara postallardan daha büyüktü boy olarak. Resimdekiler sadece dişe dokunur olan balıklar, diğerleriniz araya parazit yapmasın diye koymadık. Burada iki adabeyi, bir sinarit palazı, bir kaba lidaki, iki fangri, bir mercan, bir kara kupa (iskatarya), bir karagöz ve bir mıngri (mığrı) var. Daha bereketlisi sizlerin olsun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler Mert,tavalıklar çıkmış,afiyet olsun
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() benim yokluğumu belli olmuş mert ben sana dedim ama dinlemiyon kardeşim ado uğursuz diye bak işte ispatı...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() elinize sağlık iyi bi buket olmuş...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Bu balık kıtlığında gayet güzel bir manzara bana göre.
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Tebrik ederim Mert,güzel bir gün geçirdiğiniz belli...Canım çekti valla..
|
||
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() şaka bir yana harika av olmuş fangrilerin asaleti yeter ahh ahh ado abicim beni öksüz bıraktın bu hafta
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() geçen hafta erolun basına geldi hatırlatırım bunlar tesadüfmü sence tago cum
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
sen ben mert abi ve herhangi bir 4. 2 mizin şansı diğerlerinede ister istemez bulaşıyor ![]() ama ben hala fangrilere bakıyorum ağlamak üzereyim
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago ağlama abicim, bir de beni düşün o fangriler gelirken ne hale geldim. millet fangri çekti, ben hanos, isparoz
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Karaburun | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 44 | 21-08-2010 13:22 |
karaburun | ADNAN | Organizasyonlar | 9 | 13-10-2007 00:32 |
11.12.2006 Karaburun | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 13-12-2006 22:08 |
Yine Organizasyon 19 Kasım 2006 | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 28-11-2006 10:48 |
Karaburun AŞkim..... | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 18-11-2006 00:28 |